2019 este anul Mistrețului de Pământ, un element ce promovează stabilitatea și pacea în toate aspectele vieții, dar și la nivelul emoțiilor, al minții sau al capacității noastre creatoare.

2019 - Anul Mistrețului de Pământ stă sub semnul abundenței, dar și al răbdării

Un an al Mistrețului ne provoacă autocontrolul, stăpânirea de sine, răbdarea, dar ne și aduce câștiguri și abundență pe plan material în condițiile muncii asumate și constante. Un an al Mistrețului de Pământ ne îndeamnă să ne conectăm mai mult cu rădăcinile noastre, să fim onești cu noi înșine, dar și cu cei dragi, să fim practici și realiști chiar și în chestiuni ale inimii. Un An al Mistrețului de Pământ vine la pachet și cu mult entuziasm, bucurie, cu o forță a pozitivității, de care fiecare individ în parte ar trebuie să știe să profite.

Foto: Zolotinka /Shutterstock

Abundența este prin definiție un atribut al elementului Pământ, dar aveți grijă la modul în care gestionați această energie, căci perioadele de maximă prosperitate pot alterna cu cele ale lipsurilor materiale și a pierderilor de bani. Fiți deci întotdeauna cumpătați și gândiți-vă de două ori înainte de a lua decizii importante ce au legătură cu banii, cu atât mai mult cu cât 2019 nu este un an care să încurajeze riscurile. Afacerile din domeniul alimentar (restaurante, magazine etc) sunt cele care stau îndeosebi sub semnul succesului și al prosperității în 2019.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. A contat cine a zbierat mai tare adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

De asemenea, în anul acesta, de fapt că în orice alt an, este extrem de important să acordăm atenției dietei și unui stil de viața sănătos, să evităm excesele alimentare și emoționale, și să practicăm mișcarea într-un mod echilibrat. În medicină chinezească, elementul pământului este asociat cu stomacul și acest aspect este foarte bine evidențiat prin alegerile alimentare care ar trebui să fie sănătoase.

Mai mult, 2019 este anul ideal pentru a ne ocupa mai mult de noi și de sănătatea noastră, pentru a ne îngriji trupul și pentru a găsi soluții și alinari pentru probleme medicale mai vechi. Nu amânați programările la medic, faceți-vă analizele de rutină pentru a monitoriza afecțiunile de care poate suferiți, țineți-vă de programul de mișcare și educați-vă în spiritul unei sănătăți holistice, căci vom mai avea parte de această energie a pământului abia în 2028.

Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Într-un articol publicat pe www.mandatory.com, Patricia Lohan, autoare a cărții “The Happy Home: Your Guide To Creating A Happy, Healthy, Wealthy Life”, ne oferă și câteva sfaturi practice feng shui astfel încât în anul chinezesc 2019 să facem loc lucrurilor bune în viețile și casele noastre. Astfel, expertă feng shui ne încurajează să facem curățenie în spațiile și sufletele noastre începând prin a ne curăța locuințele de lucrurile fizice care ne secătuiesc de energie, “lucruri rupte sau stricate, lucruri care nu ne mai aduc bucurie, daruri de la foștii/ fostele iubiți/ iubite, orice care nu mai funcționează 100% și nu se mai aliniază scopului nostru în viață.”

Foto homepage: Liashenko Iryna /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri