Pentru fiecare zodie, anul 2019 vine cu provocări specifice. Ce lecție avem de învățat? Care este telul suprem asupra căruia ar trebui sa ne concentram mai tare? Care este cea mai bună cale spre reușită? Citește Horoscopul 2019 și vei afla.

Leu

Pentru tine, anul 2019 va fi un an cu multe provocări de natură spirituală. Este foarte important să te reconectezi la șinele tău suprem, acea parte din tine care te va călăuzi spre absolut tot ceea ce este mai bun și mai frumos în viață. În anul 2019 este foarte important să îți asculți cele mai adânci dorințe și pasiuni. Mergi în direcția realizării acestora!

Fecioară

Anul 2019 te va provoca să îți răspunzi la multe întrebări interioare. Este timpul să renunți la a te mai gândi obsesiv la trecut și să începi să te concentrezi mai mult asupra prezentului și asupra unor strategii mai bune pentru viitor. Trebuie să accepți ca renunțând la trecut, vei fi mai fericit/ă.

Balanță

Conform Horoscopului, anul 2019 te va forța să încetezi să mai trăiești o minciună. Este momentul când vei avea toate oportunitățile pentru a-ți manifesta adevăratul sine. Ai încredere în tine însuți/ați!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Scorpion

Anul 2019 îți va cere să înveți să te ierți și să fii mai îngăduitor/oare cu tine însăți. Tot ceea ce ni se întâmplă în această viață se întâmplă cu un motiv. În 2019 vei învăța să te iubești mai mult și să apreciezi tot cea ai realizat până acum, acest lucru deschizându-ți calea spre o viață mai împlinită.

Citește mai departe


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri