Anul 2019 va fi anul iubirii pentru noi toți. O perioadă de înflorire și bun-augur în sectorul dragostei. Dar 5 dintre zodii se vor bucura în mod special de influența Planetelor Saturn și Jupiter în viața lor amoroasă. Saturn aduce maturitate, iar Jupiter conexiune și bucurie.

GEMENI

Vești nemaipomenite avem și pentru persoanele născute în Zodia Gemeni. Influența lui Jupiter asupra zodiei voastre va fi de asemenea puternică și benefică. Această influență va mai slăbi din presiunea pe care ați resimți-o până acum în plan romantic, amintindu-vă de latura plăcută a relațiilor.

Foto: Pexels

Stresul vieții de zi cu zi nu își va mai lăsa amprenta asupra legăturilor voastre cu persoanele dragi, iar energia care va cuprinde zodia voastră vă va ajuta în tot ceea ce înseamnă iubire. Și pentru voi, anul 2019 este excelent pentru a clădi parteneriate, un cămin împreună cu cineva sau a solidifica prietenii de valoare. Până acum ai învățat cine ești cu adevărat și ce îți dorești de la o relație, așa încât va fi timpul pentru a culege roadele înțelepciunii acumulate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Îți recomandăm și Horoscopul italian 2019: Previziuni detaliate pentru următorul an

TOP 4 CELE MAI NOROCOASE ZODII ÎN 2019


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri