Ruxandra Ioana Drăgan, colaboratoarea noastră de la Manifest Tarot, ne invită din nou în lumea fascinantă a intuiției, a arhetipurilor. Află cum se dezvăluie această săptămână din perspectiva cărților de tarot.

TAROSCOP Rac 5 -11 noiembrie 2018

 Regele de Cupe

Adesea eşti acuzat/ă că eşti cel mai emoțional dintre semne. Săptămâna aceasta, în schimb, pari să te descurci minunat cu orice situaţie îţi prezintă viaţa. Cu energia regelui, orice s-ar întâmpla ai capacitatea de a nu te lăsa controlat/ă de emoţii. Eşti în control asupra a tot ceea ce trăieşti şi transmiţi. Chiar şi atunci când vei constata că poate îţi este greu să răspunzi cu calm în orice situaţie, Regele te ajută să manifeşti echilibru.

Datorită energiei pe care o emani, oamenii îţi vor arata înţelegere şi empatie. Te vei conecta cu oameni care îţi vor arată că experienţele tale, deşi unice, pot fi înţelese şi de alţii. Este un moment bun pentru discuţii profunde cu caracter vindecător; dacă te simţi tentat/ă să stai de vorbă cu un psihoterapeut sau cu un duhovnic este un moment perfect!

Regele vrea să ai un moment de sinceritate cu tine în care să admiţi care sunt dorinţele tale cele mai profunde şi ce paşi trebuie să urmezi ca să se îndeplinească. Acţionează cu maturitate emoţională şi onorează-ţi propriile sentimente şi pe ale celor din jurul tău. Onorează faptul că oamenii au limitări şi comunică cu blândeţe. Nu înainte de a te asigura că eşti un bun ascultător.

TAROSCOP Leu 5 -11 noiembrie 2018

Regina de Monede

Săptămâna îţi cere atenţie la propriul corp şi la mediul tău înconjurător. Este un moment bun să faci paşii necesari pentru a crea viitorul pe care ţi-l doreşti pe plan fizic. Ai grijă de resursele tale financiare şi fizice. După ce te asiguri că ţi-ai asigurat tot confortul şi îngrijirea de care ai nevoie este posibil să fie nevoie să ai grijă şi de cei din jurul tău. De această dată nu cu multe sfaturi sau cuvinte. Simpla ta prezenţă, o cana ceai şi un bol de supă vor face toată diferenţa. Cei din jur se vor simţi în siguranţă alături de tine şi liniştea ta interioară se va transmite şi asupra lor.

Săptămâna aceasta este necesar să ai o abordare practică şi de bun simţ faţă de tot. Fă-ţi treburile bine, cu simţ de răspundere şi nu ignora aspectul prezentării. Regina nu-ţi cere să te grăbeşti. Ai dreptul să faci tot într-un ritm confortabil pentru tine atâta timp cât simti ca ceea ce îti iese din mână e temeinic.

Regina poate aduce şi veşti interesante despre oportunităţi noi pe care este o idee bună să le explorezi acum pentru că îti vor aduce prosperitate pe termen lung. Găseşte calea de mijloc, săptămâna aceasta, între a-ţi oferi confortul de care ai nevoi şi a avea grijă să nu-ţi iroseşti resursele.

TAROSCOP Fecioară 5 -11 noiembrie 2018

Asul de Cupe

Deşi de obicei eşti foarte atent/ă ce şi cum comunici săptămâna aceasta este rândul tău să ai încredere în ce îti spune inima. Împărtăşeşte-le celor din jur ce simţi. Este perfect ok să te exprimi exact aşa cum simţi, cu totul. Abordează fiecare situaţie cu inima şi mintea deschise. Oferă cu generozitate pentru că în acest moment ai resurse. Dacă te gândeşti să începi o nouă relaţie, prietenie sau să le duci la un alt nivel această carte te anunţă ca poţi avea încredere că este o decizie bună.

Asul poate fi o reamintire că este mometul să te reconectezi la dimensiunea spirituală pentru a-ţi reface resursele.

Citește mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri