30 Octombrie 2018 publicat în Horoscop 4 share-uri

Ruxandra Ioana Drăgan, colaboratoarea noastră de la Manifest Tarot ne dezvăluie ce energii vor domina această săptămână pentru fiecare zodie în parte. Pătrundeți împreună cu noi în lumea fascinantă a intuiției, a arhetipurilor și a mesajelor pe care ni le transmit cărțile de tarot!

TAROSCOP Balanţă 29 Octombrie - 4 Noiembrie 2018

Regele de Monede


Pe tine, balanţă, săptămâna te găseşte bine aşezat/ă pe scaunul de manager al propriei vieţi. Ţi se cere să răspunzi la tot felul de întrebări legate de gestionarea cât mai bună a propriilor resurse care te poate ajuta cu planurile tale pe termen lung. Este o săptămână în care impulsivitatea şi hedonismul nu îşi găsesc locul. Din această cauză reprezinţi un model de auto-disciplină şi stabilitate pentru cei din jur. Nu trebuie să te mire dacă prietenii, familia şi colegii vor apela la tine pentru că reprezinţi vocea bunului simţ şi a spiritului practic. Deşi rolul acesta îţi este familiar şi deloc neplacut, ai grijă să nu cazi prea tare în monotonie în detrimental pasiuniunii şi creativităţii.

După cum tu o ştii cel mai bine din tot zodiacul: moderaţia şi echilibru sunt esenţiale.

TAROSCOP Scorpion 29 Octombrie - 4 Noiembrie 2018

Regele de Bâte

Cum soarele este în semnul tău natal nici nu e de mirare că te simti FOARTE în elementul tău. Acest moment al anului cere de la toată lumea explorări profunde puternic transformatoare ale propriei umbre. Energia momentului poate îndruma pe toată lumea în zone învăluite de mister, sexualitate şi Tabu. Deşi celelalte semne ar putea să nu se simtă tocmai comfortabil cu această energie tu te simţi în elementul tău. Din acest motiv te îndrepţi direct către sursele care catalizează trasformarea fără urmă de frică. Îţi asumi astfel o poziţie de leader şi reprezinţi un exemplu de curaj pentru cei din jurul tău.

Săptămâna aceasta nu trebuie decât să faci tot ceea ce simţi că te inspiră şi-ţi pune energia în mişcare. Vei observa că forţa ta interioară, charisma şi determinarea vor avea un efect magnetic asupra celor din jur care nu vor ştii cu ce să-ţi mai capteze atenţia şi interesul.

TAROSCOP Săgetător 29 Octombrie - 4 Noiembrie 2018

3 de Spade

Pentru tine, ca şi pentru cei născuţi în semnul opus (adică Gemeni) săptămâna nu se anunţă tocmai însorită pe plan emotional. De obicei eşti cunoscut/ă ca unul dintre cei mai optimişti membrii ai grupului de apartenenţă. Dar… energia săptămânii e posibil să te ducă  în nişte locuri mentale şi emoţionale care nu-ţi sunt foarte familiare. Fiind învăluiţi de energia scorpionului este posibil ca sentimentele care te asaltează să ceară să fie trăite şi eleminate din sistem odata pentru totdeauna. Şi asta că să te asigur că viitoarea întoarcere a sorelui în semnul tău natal te găseşte fără acceaşi scheleţi emoţionali în dulap.

Este foarte important să-ţi dai voie să trăieşti tot ceea ce iese la suprafaţă săptămâna aceasta. Chiar dacă nu ai dispoziţia necesară ia acest process ca pe o detoxifiere emoţionlă care nu suportă amânare.

Este la fel de important şi să-ţi observi credinţele, gândurile şi discursul interior referitor la ceea ce experimentezi. Te ajută modul în care discuţi cu tine în aceste momente? Sau din contră, te sabotează?

Chiar dacă nu este cea mai comfortabilă atmosferă este cu siguranţă o şansa foarte importantă să redevii cel/cea mai bun/ă prieten/ă a ta!

Ioana îți spune mai multe în acest video:

Citește mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri