Luna Martie 2018 aduce vesti foarte bune pentru fiecare dintre noi. Este bine sa stim care sunt aspectele vietii asupra carora trebuie sa ne concentram in perioada urmatoare, pentru a profita de vibeul pozitiv pe care il aduce cu sine prima luna de primavara calendaristica a anului.

Horoscop pentru fiecare zodie - luna martie 2018

Rac

Persoanele din Zodia Rac se vor concentra foarte mult asupra corpului lor, fie in ceea ce priveste aspectul fizic, fie in ceea ce priveste sanatatea. Profitati de aceasta perioada pentru a va insusi obiceiuri ale grijei de sine. Mergeti la sala sau incepeti un regim de viata mai sanatos. Vor fi decizii benefice care vor influenta dinamica intregului an.

Foto: Pixabay

Leu

Martie 2018 va fi o luna linnistita pentru persoanele nascute sub semnul Leului. Nu veti avea parte de probleme sau provocari semnificative, asa incat este bine sa profitati de aceasta perioada pentru odihna de care aveti nevoie, pentru ca mai apoi, sa puteti demara in forta atunci cand situatia o cere. Profitati deci la maxim de luna lui Martie pentru relaxare, pentru a va hrani bine si pentru a va oferi clipe de liniste si confort.

Fecioara

Pentru persoanele nascute in semnul Fecioarei, Martie 2018 nu va fi o perioada tipica. Va fi o perioada plina de energie, creativitate si idei debordante pe care veti vrea sa le demarati. In acest sens, bazati-va pe ajutorul oamenilor in care aveti cea mai mare incredere. Prin idei si creativitate veti reusi sa va apropiati si mai mult de prieteni, iar acest lucru va va aduce multe satisfactii.

Citeste mai departe>>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri