, 30 Noiembrie -0001 publicat în Horoscop 543 share-uri

Din punct de vedere astrologic, anumite zodii au o predispozitie mult mai mare pentru viata in relatii satisfacatoare. Care sunt cele mai bune partenere din perspectiva astrologica? Acestea sunt cele 5 semne magice capabile sa genereze prosperitate si fericire in viata de cuplu.

Horoscop: Cele mai bune partenere ale zodiacului

Femeia Pesti (19 februarie - 20 martie)

Femeile acestui semn zodiacal sunt loiale si de incredere. Chiar daca aceste femei au nevoie de mai mult timp ca sa se deschida, pe masura ce intimitatea lor se adaceste, ele devin un izvor de afectiune fata de cei pe care ii iubesc.

Femeia Pesti se straduieste mereu sa nu dezamageasca si sa evolueze intr-o relatie. Aceste trasaturi sunt foarte valoroase pentru toti aceia care vor sa isi intemeieze o familie sau isi doresc relatii serioase si de lunga durata. Da dovada de multa rabdare si responsabilitate in relatiile ei, iar maturitatea pe care o imprima interactiunilor ei face ca oamenii sa ii raspunda inconstient, in oglinda.

Atunci cand exista disesnsiuni, femeia Pesti este prima care face un pas spre impacare si in relatie reuseste sa isi invete partenerul si ce inseamna sanatatea psiho-emotionala. Prin empatie si fermitate ea reuseste sa ridice o stacheta inalta si alaturi de o astfel de femeie oricine poate sa evolueze.

Femeia Balanta (24 septembrie - 23 octombrie)

Femeile care apartin acestui semn zodiacal sunt bune si foarte emotionale. Sunt suflete fericite care iubesc sa se inconjoare de oameni pozitivi si creativi. Ele iubesc armonia in viata lor si de aceea au invatat sa adreseze orice problema cu multa maturitate, demonstrand o inteligenta emotionala crescuta care le ajuta sa navigheze prin viata cu mai multa lejeritate si sa negocieze cu mai mare usurinta problemele. Toate aceste calitati le recomanda ca fiind persoane foarte potrivite pentru o viata de cuplu armonioasa si sanatoasa.

Se spune despre femeile din Zodia Balanta ca sunt foarte intelepte si acest lucru este adevarat. Ele au capacitatea sa isi inspire si sa isi influenteze partenerii de viata, creand o atmosfera comuna de dragoste si suport, exact acele ingrediente de care oricine are nevoie pentru a se simti confortabil in familia sa. Femeile din Zodia Balanta iubesc momentele de conexiune autentica pe care le au cu partenerii lor si vor crea adesea momente speciale pentru a fi impreuna si a se bucura de intimitate.

Citeste mai departe >>>
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri