Acest eveniment astronomic este o raritate de care ne putem bucura cam o data la 150 de ani si asta daca avem norocul unui cer senin! Daca ne aflam si in zona geografica ideala de pe Glob, ne putem gandi ca suntem privilegiatii care stau la loja!

Din punct de vedere atsrologic, evenimentul ceresc din data de 31 ianuarie le va influenta in mod profund si benefic pe femeile singure si pe mamele singure. Va fi un moment astrologic al Super femeilor. De asmenea, nu ar trebui sa ne mire dezbaterile publice pe tema feminitatii si problematicilor sociale, parenting si drepturi egale, spune astrologyking.com.

Astrologie - Luna purpurie va pune de asemenea accentul si pe relatii intime

Luna purpurie isi va revarsa lumina ei rosiataica si bine-facatoare asupra relatiilor noastre apropiate, asupra casei noastre si familiei. O elcipsa totala are un efect puternic in zona intimitatii. Va fi un moment al intensitatilo emotionale si intuitiei. Straduiti-va sa va incarcati pozitiv, profitand de aceasta energie pentru a trai la maxim un sentiment benefic si nu unul negativ.

Aceasta luna purpurie va aduce cu sine si multa claritate in ceea ce priveste relatiile noastre apropiate. De asemenea, energia aceasta va va purta catre cele mai in concordanta cu sufletele voastre, decizii. Si va curata in acelasi timp de reziduuri emotionale acumulate in ultimele sase luni.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

Deschideti-va emotional pentru acest moment! Sa aveti un cer senin (la propriu si la figurat)!

Foto homepage: 

By sarayut_sy/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri