Horoscopul neconventional al Iernii

12:12, 6 Decembrie 2017 publicat în Horoscop49 share-uri

Esti Focul Vietii, Craiasa Zapezii sau Verdele Etern? Descopera un horoscop fascinant inspirat de iarna si bazat pe simbolurile pretioase ale ultimului anotimpul al anului.

Clinchet de clopotel – Daca te-ai nascut Joi

Daca te-ai nascut joi, esti o fire joviala, comunicativa, altruista si care iubeste nespus libertatea. Te faci auzita oriunde te-ai duce si in orice colt al planetei te-ai afla. Spiritul tau este nascut sa fie liber si nu poate fi constrans de circumstante sau convingeri impuse socio-cultural. Iubesti cunoasterea si iti place sa inveti si putem spune ca te-ai nascut sub un semn special, cel al norocului. Esti o persoana vizionara, pe care de multe ori ceilalti doresc sa o urmeze caci iti intuiesc calitatile speciale. Pentru cei dragi, este o bucurie sa te aiba in preajma caci se simt bine in prezenta ta si stii cum sa ii faci sa se simta speciali. Totodata, ii inspiri in a fi persoane mai bune. Ai o lumina aparte care ii incalzeste si pe ceilalti si le lumineaza zilele. (foto: Anton Khrupin /Shutterstock)

Verdele etern - Daca te-ai nascut Vineri

Esti nascuta sub semnul frumosului, al vindecarii si al naturii… asa ca trebuie sa stii ca esti o persoana tare speciala. Te caracterizeaza diplomatia, abilitatea de a spune lucrurilor pe nume, dar astfel incat sa nu ii jignesti pe cei din jurul tau. Iubesti frumosul, artele, muzica, literatura, dar te fascineaza si stiintele exacte. Te preocupa dezvoltarea personala si spiritualitatea, dar in acelasi timp cauti sa aduci alinare si in jurul tau si sa ii ajuti pe ceilalti. Chiar daca te aprinzi repede, stii sa ierti si treci peste. Poate ca obstacolele si evenimentele neplacute te pot pune la pamant temporar, dar ai capacitatea de a te regenera si de a te ridica cu demnitate si fruntea sus. Esti asemenea unui brad frumos, cu radacini puternice si inima pururea tanara. (foto: Subbotina Anna /Shutterstock)

Citeste si:
Zodia Pești - zodia viitorului! 10 MOTIVE pentru care ultima zodie...
Zodia Pești - zodia...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri