Luna plina de pe 4 noiembrie este o luna plina puternica din punct de vedere energetic. Odata cu luna plina de pe 4 noiembrie 2017, vor fi numeroase oportunitati de a aduce dragoste si abundenta in vietile noastre, pentru a straluci pe plan profesional si a ne mari veniturile.

Pregatiti-va asadar nu doar pentru activitati si demarari de planuri, dar si pentru muuulta dragoste, dragoste magica, dragoste noua, dragoste profunda, dragoste care ne face spiritul sa infloreasca. Mai trebuie sa stim si ca Venus, planeta guvernanta a Taurului, se va afla in semnul Balantei (adaugand continuitate lunii noua care a fost pe 19 octombrie), iar Saturn in Sagetator, ceea ce va crea toate premisele pentru iubire si romantism. In cazul in care ne deschidem inimile catre dragoste, suntem flexibili si plini de rabdare, ne vom trai visurile de dragoste cu ochii.

Cu ocazia acestei luni pline de pe 4 noiembrie ne vom scalda in cele mai frumoase sentimente de prietenie, dragoste si, de ce nu, chiar de romantism. Exprima-ti fata de prieteni si cei iubiti ceea ce crezi si simti cu adevarat, caci acest lucru va conduce la consolidarea relatiei dintre voi si la o apropiere mai mare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Împreună în arte și simțiri 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest

Conexiunea cu partenerul de viata si cu persoanele iubite se aprofundeaza, iar cei care sunt in cautarea sufletului pereche, au mari sanse sa isi intalneasca iubirea vietii. De asemenea, reusesti sa te conectezi mai usor ca niciodata la emotiile si sentimentele celor din jurul tau, dar si sa te bucuri de prezenta lor in locuri frumoase, care iti bucura simturile.

Cei care tocmai au iesit dintr-o relatie vor simti un nou val de energie, unl care il ajuta ii ajuta sa inchida capitole dureroase, ii intareste in interior, ii imputerniceste si le deschide portile catre un nou inceput. Pentru ei, provocarea adusa de luna plina din Taur de pe 4 noiembrie este aceea de a inceta sa isi mai puna singuri bariere in calea fericirii.

Foto homepage: Kris Tan /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri