Descopera horoscopul lunii noiembrie pentru fiecare zodie in parte si afla cum stai cu dragostea, banii, cariera si sanatatea in cele 30 de zile ale lunii noiembrie 2017:

Horoscop Rac noiembrie 2017

Circumstantele nu au fost de partea ta in ultima vreme, draga Rac, dar nu iti pierde speranta. Este drept ca, poate, lucrurile nu s-au aranjat asa cum visai/ sperai pe plan personal si profesional, dar Marte, o planeta dinamica, animeaza totul. Daca ai suferit dezamagiri sau deceptii in dragoste, este momentul sa iti revii si sa iti iei inima in dinti. Din punct de vedere mental, emotional si interior, esti pregatit pentru o noua etapa a vietii tale. Totodata, esti pregatit sa actionezi. Toate planetele sunt de partea ta in luna noiembrie in acest sens, punand accentul asupra TA in primul rand.

Foto: Subbotina Anna /Shutterstock

Noiembrie 2017 nu va mai fi despre fostele tale iubiri, despre trecutul tau, despre greselile si deciziile pe care le-ai luat, ci despre prezent si ce ai putea sa faci sa iti fie mai bine. Lasa-te pe mana destinului, ai incredere in tine si capacitatile tale si mergi acolo unde te indeamna inima. Este momentul unui nou inceput asa ca daca ai in minte sa te muti in alt oras, alta tara, sa iti schimbi jobul sau sa te inscrii la cursuri noi, care iti pot schimba viata pe viitor, nu mai ezita si spune da. Sansele incep sa iti surada din nou inca de pe 11 noiembrie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscop Leu noiembrie 2017

In noiembrie 2017, Leul deja intra puternic intr-o noua etapa a vietii sale, una in care va fi nevoit sa iti rezolve problemele familiale si personale si sa actionezi pentru binele tuturor, dar mai ales pentru a-si imbunatati propria viata. Foarte posibil ca vei fi ocupat in a doua jumatate a lunii cu rezolvarea anumitor probleme de sanatate sau chiar cu schimbarea stilului de viata. Multi dintre acesti nativi trec printr-o etapa interioara transformationala, vazandu-se nevoiti sa ia masuri si sa-si acorde mai multa atentie si dragoste lor insisi.

Luna noiembrie este pentru multi nativi Leu despre reeducare, despre readaptare, despre revizuirea planurilor si strategiilor pe termen lung. Pe plan profesional, este foarte posibil sa semnezi un contract foarte avantajos sau sa faci o achizitie extrem de importanta pentru tine, ceea ce iti confera siguranta. De asemenea, tranzitul lui Mercur nu trece nici el nesesizat pentru tine si este o adevarata forta in manifestare pe plan profesional si financiar si ii vei resimti efectele benefice. Nativii aflati in cuplu au parte de sprijinul neconditionat al persoanei iubite.

Horoscop Fecioara noiembrie 2017

Noiembrie 2017 este o luna buna pentru nativul Fecioara caci vine la pachet cu sentimente de implinire, de fericire si de satisfactie. Atat pe plan profesional, cat si personal, noiembrie face tranzitia de la o etapa a independentei si a autonomiei, la una a colaborarii si a gasirii punctului comun. Prin urmare, Fecioarele aflate in relatii de dragoste devin mai flexibile, mai intelegatoare si mai deschise fata de persoana iubita, mai dispuse sa faca compromisuri pentru binele partenerului si al relatiei.

Nu simt deloc ca fac sacrificii caci partenerul de viata raspunde cu aceeasi moneda astfel incat in aceasta luna vei trai multe clipe de intimitate pura, de armonie, de tandrete si iubire declarata. Exista o probabilitate foarte mare ca nativii Fecioara single sa isi cunoasca sufletul pereche prin intermediul activitatilor culturale sau a celor ce tin de cultivarea intelectului. In plus, acestia decid sa se degajeze de problemele lor pentru o perioada, alegand sa mearga intr-o calatorie eliberatoare pentru suflet.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri