10 Iulie 2017 publicat în Horoscop 133 share-uri

V-ati intrebat vreodata de cate persoane este nevoie ca sa schimbe un bec? Ei bine, depinde de semnul zodiacal.

Horoscopul amuzant al zodiilor

BERBEC

De cati Berbeci e nevoie ca sa schimbi un bec? De unul singur, dar e nevoie de mai multe becuri ca el nu se multumeste cu unul.

TAUR

De cati Tauri e nevoie ca sa schimbi un bec? De niciunul fiindca lui nu-i place sa schimbe nimic.

Foto: Shutterstock/ Javier Brosch

GEMENI

De cati Gemeni e nevoie ca sa schimbi un bec? De doi probabil. Dar se chinuie tot weekendul cu treaba asta. La final becul devine centrul atentiei – vorbeste franceza si da lumina in culoarea preferata a celor care intra in camera.

RAC

De cati Raci e nevoie ca sa schimbi un bec? De unul singur, dar dupa trebuie sa mearga la terapie ca sa depaseasca trauma.

LEU

De cati Lei e nevoie sa schimbi un bec? Nici un leu nu accepta macar sa faca asa ceva. Cel mult va tine becul nemiscat, in timp ce lumea intreaga se invarte in jurul lui.

FECIOARA

De cate Fecioare e nevoie ca sa schimbi un bec? Sa vedem: una ca sa pregateasca becul, o alta ca sa se uite care a fost data de achizitie a becului, o alta ca sa decida cine a fost de vina ca becul s-a ars, zece ca sa curete casa in timp ce acestia trei se ocupa cu schimbatul becului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul

Horoscop amuzant

BALANTA

De cate Balante e nevoie ca sa schimbi un bec? In realitate nu se poate sti. Depinde cand s-a ars becul. Poate ca ajunge una singura daca vorbim de un bec oarecare si doua daca persoana nu stie unde sa gaseasca un bec nou mai bun. Si care bec ar fi mai bun totusi? Mute dubii....

SCORPION

De cati Scorpioni e nevoie ca sa schimbi un bec? Cine ar putea sti? Si de ce vreti sa stiti acest lucru? Sunteti cumva de la politie?

SAGETATOR

De cati Sagetatori e nevoie ca sa schimbi un bec? Soarele straluceste, e vreme frumoasa afara, avem toata viata in fata si voi va faceti griji pentru un bec?

CAPRICORN

De cati Capricorni e nevoie sa schimbi un bec? De niciunul. Fiindca un Capricorn e de parere ca dupa o discutie serioasa cu becul, acesta va intelege ca trebuie sa se schimbe el singur.

VARSATOR

De cati Varsatori e nevoie ca sa schimbi un bec? Batalioane de Varsatori vor intra in competitie pentru a stabili cine este singurul capabil sa redea lumina intregii lumi!

Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii Horoscop: Top 3 zodii care se pot ridica atunci când s-au simțit zdrobite în viață, precum Pasărea Phoenix ce renaște din cenușă Horoscop de Ziua Îndrăgostiților 2023: ce planuri are Cupidon de 14 februarie pentru fiecare zodie în parte

PESTI

De cati Pesti e nevoie ca sa schimbi un bec? Da’ de ce sa schimbam becul? Poate ca s-a luat lumina.


Sursa – Social media

Foto homepage: Shutterstock/ Kues


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri