13 Iunie 2017 publicat în Horoscop 562 share-uri

Viata e prea scurta, dragi zodii, ca sa nu fiti fericite chiar acum, chiar in acest moment... asa ca nu mai stati pe ganduri, iata ce aveti de facut de acum incolo! Cititi acest mic ghid astrologic cu sfaturi despre cum puteti profita la maximum de viata pe care o aveti:

Balanta – Viata e prea scurta, draga Balanta, ca sa te agati de mici pretexte, scuze sau frici pentru a nu-ti trai viata asa cum ti-o doresti. Viata e prea scurta pentru a face pe plac celorlalti si tie insuti mai putin. Plus de asta, ai toate atuurile in maneca ca sa ajungi acolo unde iti doresti. Invata sa ai mai multa incredere in tine si in posibilitatile tale. Universul te ocroteste intotdeauna!

Foto: LuckyImages /Shutterstock

Scorpion – Viata e prea scurta, draga Scorpion, sa te agati atat de des de mandria ta si sa nu ierti. Drama nu face bine nimanui, iar iertarea este ca un balsam pentru sufletul celui care o face. Iubeste-i pe cei care iti sunt dragi fara sa ii ranesti si avand in minte ca a gresi e omenesc. Invata sa te eliberezi de resentimente si in viata ti se vor deschide portile fericirii.

Sagetator – Viata e prea scurta, draga Sagetator, si cei dragi nu sunt aici pentru o eternitate astfel incat tu sa nu vrei sa ii vezi. Stim ca esti o persoana ambitioasa, axata pe idealurile tale de libertate si ambitiile tale, dar manifestand mai multa afectiune fata de cei dragi si dedicandu-le din timpul tau, vei atinge si nirvana sentimentala. Invata ca se poate sa ai si succes, si o familie fericita.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Capricorn – Cine spune ca toti cei din jur trebuie sa iti cante in struna sau sa fie intotdeauna de acord cu tine, draga Capricorn? Viata e prea scurta si nu poti avea intotdeauna controlul asupra ei si nici asupra celor din jur. Accepta-i pe ceilalti asa cum sunt si vei fi acceptat la randul tau. Invata ca suntem diferiti si ca tocmai aceasta frumoasa diversitate ne face umani. Secretul unei vieti fericite si echilibrate pentru tine este toleranta.

Varsator – Caii verzi nu zboara pe pereti, draga Varsator, ci se urmaresc si in viata reala. Viata e prea scurta ca sa iti “idealizezi idealurile” si sa nu faci nimic pentru a le si pune in practica. Ai idei multe, faci planuri, calculezi, dar de multe ori nu actionezi decat atunci cand esti nevoit sau cand ti se forteaza mana. Acum este momentul tau, nu viitorul. Prezentul iti apartine asa ca traieste-l cum poti tu mai bine!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri