Cum se va manifesta dragostea in vietile noastre din punct de vedere amoros in noul sezon?

Horoscopul dragostei pentru Vara 2017: Balanta, Scorpion, Sagetator

Horoscop Balanta Vara 2017

In ceea ce priveste iubirea, persoanele nascute in Balanta au avut parte de multe daruri in ultima perioada, afladu-se sub protectia energiei benefice a lui Jupiter. In urmatoarele luni insa, Jupiter isi diminueaza din forta pe care a avut-o asupra lor. Astfel, aceste persoane trebuie sa isi gestioneze cu multa constiinciozitate relatiile romantice, sa investeasca rabdare si maturitate pentru a rezolva cu succes orice disensiune ce poate aparea.

Persoanele singure din Zodia Balanta ar trebui sa stie ca relatiile clandestine nu vor fi cea mai buna alegere in aaceasta vara. Mai constructiv ar fi ca ele sa se concentreze mai degraba asupra propriului sine, sa desfasoare activitati de reconectare la sufletul lor si sa se ingrijeasca emotional, pregatindu-se astfel, pentru noi inceputuri amoroase fructuoase.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Foto: Pixabay

Horoscop Scorpion Vara 2017

In ceea ce ii priveste pe Scorpioni, vara are semne bune in ceea ce priveste dragostea, chiar daca aveti si momente cand simtiti ca aveti alaturi parteneri ce par sa nu raspunda nevoilor voastre emotionale. Datorita sustinerii lui Jupiter, planeta comunicarii si a prieteniei, veti reusi sa treceti cu usurinta peste orice fel de

divergenta amoroasa, restabilind echilibrul vietii de cuplu cu repeziciune.

Cert este ca in urmatoarele luni va puteti baza e sprijinul astral in ceea ce priveste iubirea. Veti simti chiar o anume usuratate, dragoste de viata si idei noi care vor aparea sub impulsul acestei bune-dispozitii. Veti putea petrece cu partenerul de viata momente deosbite, in locuri unde nu ati mai fost niciodata, recladind legatura voastra si inconjurandu-va de oameni pozitivi.

Persoanele singure din Zodia Scorpion se bucura de acelasi tratament deosebit de favorbail din partea astrelor, care le „intind un covor rosu” pe drumul gasirii partenerului ideal.

Horoscop Sagetator Vara 2017

Saturn se afla inca in semnul vostru zodiacal ingreunand energetic viata voastra emotionala si r

omantica.
In aceasta perioada, persoanelor nascute sub aceasta zodie li se cere maturitate, asumare si seriozitate.

Prin intermediul unei astfel de atitudini reusesti sa iti clarifici mintea si sufletul, luand cele mai bune decizii pentru tine si viitorul tau amoros.

Persoanele singure din Zodia Sagetator vor simti un impuls emotional puternic pentru a cauta persoana vietii lor. Calatorii importante se arata la orizont sezonul acesta, facilitand intalniri amoroase care se pot concretiza in relatii pe termen lung.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri