Cum se va manifesta dragostea in vietile noastre din punct de vedere amoros in noul sezon?

Horoscopul dragostei pentru Vara 2017: Berbec, Taur, Gemeni

Horoscop Berbec Vara 2017

Persoanele nascute in zodia Berbec vor avea parte de schimbari importante in materie de amor, in lunile ce vor urma. Aceste schimbari vor aduce rezultate pozitive. Instabilitatile si amanarile din viata ta amoroasa se vor disipa ca prin minune, datorita interventiei benefice a lui Saturn.

Este un timp benefic pentru noi proiecte de viata care privesc aspecte legate de iubire. Persoanele din Berbec aflate in cupluri cu probleme trebuie sa decida daca sa inchida povestea sau sa mearga mai departe impreuna.

Persoanele singure nu ar trebui sa isi faca iluzii in legatura cu noi legaturi, mai ales daca cei cu care se intalnesc nu le trezesc cine stie ce emotii.

Foto: Pixabay

Foto homepgae: Pixabay

Horoscop Taur Vara 2017

Lunile de vara vor fi luminoase pentru persoanele nascute in aceasta zodie. Totusi, in materie de iubire, daca va aflati in cuplu, este benefic ca in aceasta perioada sa va puneti intrebari constructive in legatura cu ceea ce va doriti de la relatia voastra. Intreaba-te daca cu adevarat aceasta relatie raspunde nevoilor tale emotionale.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Astfel, perioada urmatoare va fi benefica pentru decizii corecte. Persoanele singure din zodia Taur au sanse la intalniri deosebite, unele dintre acestea putand sa se concretizeze in ceva mai serios. Depinde ce iti doresti tu! ;)

Horoscop Gemeni Vara 2017

Traiesti o poveste de dragoste de mai multi ani si inca simti ca aveti probleme de rezolvat in aceasta relatie? Ai indoieli cu privire la partenerul sau partenera ta?

Vara aceasta va continua sa iti puna aceleasi probleme din punct de vedere sentimental, ceea ce in mod evident nu inseamna prea multa liniste. Totusi, primesti ajutor din partea lui Jupiter care va face ca momentele tensionate de cuplu sa fie mai suportabile.

Persoanele singure din zodia Gemeni sunt mai norocoase in aceasta perioada, beneficiind de ajutorul lui Jupiter. Astfel, in perioada urmatoarelor luni, intalniri cu potential pot sa aiba loc, aducand multe zambete in sufletele celor single din aceasta zodie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri