Primavara este sezonul iubirii si al frumusetii. Totusi, Venus retrograd care se manifesta in perioada 4 martie – 15 aprilie ne va fura din farmecul acestei perioade de renastere si reconectare la energia Pamantului, umbrind anumite aspecte legate de viata amoroasa si conexiunea noastra cu cei dragi.

Zodiac - Horoscopul dragostei Primavara 2017

Horoscop – Primavara 2017: Balanta 23 septembrie – 22 octombrie

Prima parte a primaverii va deconecteaza de aspectele romantioase ale vietii: mai putina iubire si mai multa munca.

Acest lucru nu inseamna neaparat un semn rau in materie de cuplu, ci din contra, inseamna ca voi doi sunteti atat de increzatori unul in celalalt incat va puteti concentra si asupra aspectelor care tin de dezvoltarea voastra individuala, fara sa aveti nevoie de constante monitorizari ale nivelului de afectiune dintre voi. Va fi o perioada cand de asemenea veti reconsidera ceea ce fiecare are nevoie in relatie si veti face acest lucru pornind de la un spatiu al afectiunii, intelegerii si maturitatii.

Persoanele singure au oportunitatea ca din a doua jumatate a lunii mai sa intre pe un nivel vibrational inalt, care le va fi benefic in ceea ce priveste atragerea unei persoane speciale in viata lor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Horoscop – Primavara 2017: Scorpion 23 octombrie – 21 noiembrie

Pentru persoanele nascute in aceasta zodie este posibil ca aceasta primavara sa reaprinda o flacara mai veche. Perioada 2 - 15 aprilie va fi in mod special prielnic pentru viata amoroasa a persoanelor din Zodia Scorpion.

Persoanele singure pot folosi aceasta perioada ca pe o oportunitate de a curata patternurile negative de gandire si de a se vindeca din punct de vedere sufletesc.

Pentru aceste persoane aceasta primavara poate fi o perioada de reconectare la propria persoana.

Horoscop – Primavara 2017: Sagetator 22 noiembrie – 21 decembrie

Primavara aceasta, daca te-ai nascut in Zodia Sagetator, este posbil sa simti ca viata ta amoroasa este mai degraba un roller-coaster, trecand cu rapiditate de la o emotie pozitiva puternica, la alta negativa.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Pentru persoanele singure: este posibil sa construiti o relatie cu o persoana intalnita recent iar de asemenea, va surade si ideea de a va reconecta cu cineva cu care ati mai avut o relatie in trecut.

Persoanele aflate intr-o relatie se vor concentra pentru a depasi o problema de cuplu fapt care va fi mult mai facil odata cu iesirea lui Venus din retrograd, adica data de 15 aprilie. Nu luati absolut nicio decizie finala, pana cand Venus nu iese din retrograd. Deciziile in materie de iubire luate in perioade de Venus retrograd nu sunt cele mai favorabile spiritului nostru suprem.

Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri