31 Ianuarie 2017 publicat în Horoscop 5975 share-uri

Zodia Varsator este Zodia revolutionarilor, este zodia oamenilor care misca lumea si care ne provoaca pe toti sa ne depasim limitele. Acestea sunt cele mai cunoscute zece trasaturi ale Zodiei Varsator care le fac cinste.

Horoscop: Zodia Varsator - Trasaturi definitorii

6. Trasatura Zodie Varsator: Sunt incapatanati (in sensul bun)

Persoanele din Zodia Varsator stiu foarte bine ceea ce vor si merg pe drumul lor cu incapatanare. Nu accepta nimic care sa fie mai putin decat aspiratia lor si cred cu tarie in sistemul lor de valori.

Foto: Shutterstock

7. Trasatura Zodia Varsator: Varsatorii sunt originali

Sa isi insuseasca cu usurinta noi idei, sa fie ei cei care initiaza noi perspective si sa isi manifeste originalitatea in tot ceea ce fac, este una dintre cele mai evidente trasaturi ale celor nascuti in aceasta zodie. Adopta cu usurinta idei noi atata vreme cat acestea nu le sunt impuse. Sunt neconventionali si foarte indrazneti si au aceasta capacitate de a se adapta unor situatii noi, cu usurinta si deschidere.

8. Trasatura Zodia Varsator: Varsatorii sunt umanitari

Una dintre caracteristiciele care e face cinste celor din Zodia Varsatorilor este aceea simtul umanitar. Le pasa. Le pasa de cei din jurul lor, de lumea in care traiesc si vor sa ajute. Sunt tot timpul manati de aceasta chemare de a face bine in jurul lor. Ii motiveaza furia de a vedea tot felul de nedreptati si de inadvertente care ii revolta. Astfel, se implica adesea in activitati care sa le aduca satisfactia ca au schimbat macar putin lucrurile in mai bine in jurul lor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

9. Trasatura Zodia Varsator: Varsatorii sunt loiali

Loialitatea este una dintre caracteristicile definitorii ale celor nascuti in Zodia Varsator. Sunt loiali si buni cu oamenii pe care ii iubesc. Sunt prieteni adevarati in care iti poti pune increderea. Ei nu vor insela niciodata increderea cuiva apropiat si isi vor urma un cod de conduita strict. Pentru ei, orice promisiune ramane o promisiune. De asemenea, ei au tendinta de a nu judeca si de a-i accepta pe oameni asa cum sunt, o caracteristica deosebita pentru lumea in care traim.

10. Trasatura Zodia Varsator: Adora sa fie in centrul atentiei

In mod tipic, cei nascuti in Zodia Varsator sunt aceia care iubesc sa se afle in mijlocul multimii. Iubesc sa se stie apreciati si sa vada ca au o influenta in jurul lor. Sunt adesea formatori de opinie sau staruri. Ei simt ac infloresc in mediile unde se simt respectati si aplaudati. Si daca ne gandim la toate calitatile lor care iis cot in fata tuturor, putem sa spunem ca cei nascuti in Zodia Varsator merita cu adevarat toate aprecierile.

Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri