27 Ianuarie 2017 publicat în Horoscop 32 share-uri

Sensibilitatea este o caracteristica pe care o asociem mai degraba cu feminitatea insa acest atribut ar trebui de fapt sa fie un ideal universal. Sensibilitatea o intalnim si la barbati si la femei, dar atunci cand un barbat manifesta empatie, blandete si atentie in aceeasi maniera in care manifesta incredere de sine si tact, el devine un model de urmat. Nu degeaba, barbatii care isi cultiva aceste trasaturi sunt foarte doriti si pretuiti.

Top 2 – Horoscopul Barbatilor ALFA – SENSIBILITATE + DEVOTIUNE

Horoscop - Barbatul Fecioara

Ceea ce il face special pe barbatul nascut in zodia Fecioarei este inteligenta lui debordanta, cat si capacitatea de a se dedica cu multa asumare oricarui proiect de viata, fie ca vorbim de munca lui, fie ca vorbim de casa si familie. In ceea ce priveste relatiile de cuplu, pe langa asumare si devotament, acest barbat stie sa isi arate si latura sensibila.

Foto: Pexels

Un barbat Fecioara este un intelectual, este o persoana foarte dulce, sensibila si cu un simt al umorului rafinat. Odata ce va intra intr-o relatie, barbatul Fecioara va oferi toata atentia si devotiunea sa. El va da dovada de intelegere si iubire sincera fata de partenera sa, ceea ce creeaza cadrul perfect pentru o relatie stabila.

Cauta perfectiunea in tot ceea ce face si are standarde inalte, de aceea, cand vine vorba de iubire, barbatul Fecioara isi va lua tot timpul necesar si va astepta momentul oportun sau cand va intalni persoana potrivita.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Un barbat Fecioara si o femeie Rac pot forma un cuplu ideal - ambii sunt caracterizati de o anume delicatete, ambii au nevoie de stabilitate si sunt orientati catre atingerea unor teluri. Ambele semne au nevoie de stabilitate in familie si de sprijin reciproc. Un barbat Fecioara poate sa isi gaseasca de asemenea, partenere ideale in zodia Pestilor sau a Scorpionului.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri