27 Ianuarie 2017 publicat în Horoscop 32 share-uri

Sensibilitatea este o caracteristica pe care o asociem mai degraba cu feminitatea insa acest atribut ar trebui de fapt sa fie un ideal universal. Sensibilitatea o intalnim si la barbati si la femei, dar atunci cand un barbat manifesta empatie, blandete si atentie in aceeasi maniera in care manifesta incredere de sine si tact, el devine un model de urmat. Nu degeaba, barbatii care isi cultiva aceste trasaturi sunt foarte doriti si pretuiti.

HOROSCOPUL BARBATILOR ALFA

Dintre cele 12 zodii din Horoscopul european, trei dintre acestea descriu si profilul unor barbati sensibili si dedicati oamenilor pe care ii iubesc, in exact aceeasi masura in care ei stiu sa isi acceseze increderea de sine si capacitatea de a actiona inteligent, atunci cand situatia o cere.

Ei sunt adevaratii “barbati Alfa”, dupa cum a scris recent Readers Digest, intr-un articol ce analizeaza similitudinile dintre comportamentul lupilor si cel al oamenilor. Ca si noi, lupii traiesc in familii respectand reguli de conduita si atitudine in cadrul grupului lor.

"Cea mai importanta caracteristica a mascului alfa lup este increderea tacuta si linistea interioara. Stii ce ai de facut; stii ce este cel mai bine pentru haita ta. Conduci prin exemplu. Esti foarte confortabil cu aceasta. Ai un efect calmant. Leadershipul masculului din frunte nu este fortat, nu este dominator si nu este agresiv fata de cei din echipa lui."

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Caius Covrig investește milioane de euro și petrece timpul pe Seven Mile Beach, una dintre cele mai scumpe plaje din lume 

"Puterea ne impresioneaza, dar sensibilitatea o retinem.”, aceasta este lectia pe care a primit-o cercetatorul Carl Safina analizand timp de mai multi ani, modul de organizare al lupilor.

Top 3 – Horoscopul Barbatilor ALFA – SENSIBILITATE + DEVOTIUNE

Horoscop - Barbatul Pesti

Foto: Pexels

Barbatul Pesti este caracterizat de multa empatie, o calitate mai rar intalnita in cazul barbatilor care au fost socializati sa nu isi dezvolte si nici sa pretuiasca aceasta trasatura. Barbatul Pesti insa, in mod nativ reuseste sa acceseze aceasta dimensiune a comunicarii inter-umane, ceea ce il face foarte special.
Barbatul Pesti este de asemenea foarte romantic si creativ, in acelasi timp un tip inteligent si carismatic. Aceste calitati il ajuta sa ia cele mai bune decizii in situatii provocatoare, cat si sa isi construiasca strategii care il ajuta in drumul sau in viata si in relatiile cu ceilalti.

Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume SAGA Festival anunță programul pe zile pentru cea de-a treia ediție: Robin Schulz, Elley Duhe și Vintage Culture printre artiști LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA

Barbatii Pesti au in general visuri marete, au o perspectiva idealista in tot ceea ce fac. In iubire ei cauta de asemenea, IDEALUL. Un barbat Pesti se potriveste foarte tare cu o femeie romantica, si odata ce acesta gaseste un spatiu confortabil langa aceasta persoana, se va dedica intru-totul ei.

Pestii pot lega relatii amoroase ideale cu semne de pamant: Capricorn, Taur si Fecioara. De asemenea, barbatii Pesti gasesc relatii implinite si alaturi de femeile Scorpion, acestea putand sa le ofere sprijinul de care au nevoie si motivatia de a-si indeplini telurile idealiste.

Citeste mai departe>>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri