Anul 2017 se anunta a fi unul favorabil pentru noi, in diversele aspecte ale vietii, in mod diferit pentru fiecare dintre noi. Anul incepe in forta, cu o eclipsa de soare in data de 26 februarie 2017, fenomen care va fi dominat, din punct de vedere astrologic, de energia spirituala si benefica a lui Neptun.

Horoscop 2017

Horoscop 2017 - Balanta

Persoanele nascute in Zodia Balanta se pot astepta la schimbari spectaculoase si benefice, in ceea ce priveste cariera, dar si viata personala in noul an.

In ultimii ani ati muncit mult pentru a atinge succesul in diversele aspect ale vietii iar noul an il veti dedica fundamentarii acestor victorii personale.

O alta schimbare importanta pe care o veti aduce in viata voastra este aceea ca in sfarsit veti allege s ava concentrate mai mult si asupra propriei persoane, asupra identitatii si aspectelor care va fac voua placere.
Persoanele singure din Zodia Balanta se pot astepta la interactiuni foarte fructuoase cu prietenii apropiati, la multa distractie si buna-dispozitie.

Foto: Pexels

Horoscop 2017 – Scorpion

Partea pozitiva in ceea ce priveste noul an pentru persoanele nascute in Zodia Scorpion este optimismul. Sunteti aceia care in ciuda provocarilor sau dificultatilor, veti reusi sa iesiti cu fruntea sus, sa priviti cu maturitate si deschidere, orice intamplare ca pe o posibilitate de a evolua.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

De asemenea, 2017 mai are vesti bune in ceea ce priveste stabilitatea financiara, in ciuda aspectelor mai putin placute care se anunta in ceea ce priveste relatiile mai apropiate. In plan financiar veti sta insa, excelent si acest lucru adauga de asemenea o doza necesara de relaxare in viata voastra.

Persoanele singure din zodia Scorpion se pot astepta la perioade intense si cunostinte romantice fructuoase, chiar daca acestea nu se vor concretiza neaparat in ceva de lunga durata.

Horoscop 2017 – Sagetator

Persoanele nascute in Zodia Sagetator pot privi cu deschidere spre un nou an care le va aduce multe oportunitati de viata.

Anul va incepe in forta cu provocari la nivel profesional, veti munci din greu, dar rezultatele nu vor intarsia sa apara. De asemenea, anul 2017 se anunta foarte bun in ceea ce priveste viata ta amoroasa, unde, daca te afli intr-o relatie veti reusi planuri deosebite, iar daca sunteti singuri, va pueteti astepta ca in viata voastra sa apara o persoana speciala. Sfarsitul anului 2017 va fi unul incendiar pentru persoanele din zodia Sagetator, in ceea ce priveste iubirea, cand tot ceea ce ati sadit pe parcursul anului in aceasta directie, va da roade.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri