Noul sezon astrologic se anunta a fi foarte provocator pentru noi, odata cu intrarea lui Jupiter in Zodia Balantei. Descopera care sunt predictiile astrale pentru zodia ta!

Foto: Pixabay

Horoscop Toamna - Iarna 2016/2017: Rac

In iubire, cei nascuti in Zodia Rac sa nu isi faca griji pentru aceasta perioada pentru ca veti avea un sezon excelent! Persoanele care au deja o relatie se vor bucura de momente de buna intelegere si tandrete, dar trebuie sa aveti grija mai multa in momentele tensionate si sa incercati sa puneti in balanta sentimentele si perspectiva celui sau celei pe care o iubiti. Caci iubirea, cam asa se masoara, in capacitatea de a pune nevoile celuilalt pe primul loc si a primi acelasi lucru in egala masura.

Persoanele singure din Zodia Rac vor avea posibile intalniri interesante, dar e posibil ca acestea sa nu se concretizeze in relatii sentimentale, ci mai degraba in prietenii.

Cariera si finante… Ei bine, Saturn nu va va crea probleme in mod particular in acest sector si va veti descurca excelent, in ciuda unor provocari specifice sarbatorilor de iarna, care inevitabil sunt posibil sa apara. Incercati sa va pastrati calmul si increderea in logica voastra care va ajuta sa iesiti din situatii financiare limita.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

In ceea ce priveste sanatatea si aspectul fizic, veti simti probabil nevoia sa va ocupati mai mult de felul cum aratati, sa va ingrijiti de sanatate si sa va hraniti mai bine, ceea ce desigur, pe termen lung nu are decat sa va aduca decat bine.

Horoscop Toamna - Iarna 2016/2017: Leu

In dragoste, persoanele nascute in zodia Leu vor avea o perioada buna in perioada urmatorului sezon. Din toate punctele de vedere! Relatiile de familie, relatiile romantice sau relatiile de prietenie vor intra pe un fagas luminos pentru voi. In acesta perioada sunteti foarte norocosi in ceea ce priveste iubirea, pregatiti-va pentru tot ce este mai frumos.

In cariera si aspecte financiare, va descurcati de asemenea nemaipomenit si impresionati cu inventivitatea voastra. Spre deosebire de atitudinea exclusivista care va caracterizeaza, in aceasta perioada va veti orienta mai mult spre munca de echipa, ceea ce va aduce numeroase beneficii si in zona materiala.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Si la capitolul sanatate veti sta foarte bine, energetic si ca stare generala de bine veti fi in top.

Horoscop Toamna - Iarna 2016/2017: Fecioara

Jupiter a parasit doar de putin timp Fecioara si se va afla in Balanta pana in octombrie 2017, dar asta nu inseaman ca persoanele nascute in aceasta zodie nu se vor bucura in continuare de iubire si impliniri pe acest plan! Sezonul urmator se anunta unul cel putin la fel de bun si e cazul sa va faceti planuri frumoase de petrecere a timpului liber cu cei dragi. Sunt semne bune si pentru fecioarele singure, care au sanse mari sa isi gaseasca pe cineva deosebit in lunile ce urmeaza.

In ceea ce priveste cariera si finantele, anul 2016 a fost ideal pentru voi si va continua sa fie pana la sfarsitul anului. Planuri marete isi vor gasi indeplinirea, noi surse de finantare si oportunitati de munca se desfasoara in aceasta perioada.

De asemenea, in materie de sanatate si aspect fizic va veti simti excelent si este bine sa profitati de aceasta perioada in care aveti realmente motoarele turate la maxim in toate domeniile.

Iti recomandam si: Horoscop: Jupiter in Balanta, pentru prima data dupa 12 ani!

ASTROLOGIE: Descopera plantele lui Jupiter si ENERGIA NOROCULUI din viata ta!

Horoscopul culorilor: Care este CULOAREA TALISMAN a zodiei tale?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri