Descopera care sunt cele 3 zodii super norocoase pe plan sentimental in cele 30 de zile ale lunii iunie 2016, zodiile care se bucura cel mai mult de influenta benefica a planetei Venus!

Sagetator

Iunie este luna lunilor pentru zodiac Sagetator in ceea ce priveste chestiunile inimii. Casa relatiilor si a cuplului este aspectata de 3 planete cu o influenta puternica: Soarele, Venus, dar si Mercur. Prin urmare, urmatoarele doua saptamani vin la pachet cu numeroase oportunitati in dragoste, dar si cu multa afectiune si cu dorinta de a intelege si a fi inteles de partenerul de viata. De aceea, acum este momentul potrivit pentru a-ti comunica clar asteptarile fata de partenerul de viata si de a face planuri de viitor concrete. Multi dintre nativii Sagetator implicati intr-o relatie stabile sunt ceruti in casatorie / cer in casatorie sau se gandesc sa isi mareasca familia, aducand pe lume un copil. Alti nativi se gandesc sa se mute definitiv cu partenerul de viata si chiar demareaza lucrurile in aceset sens.

Dorinta ta de a intelege persoana de langa tine si de a tine cont de ceea ce isi doreste va consolida relatia ta de dragoste, conducand-o catre o alta etapa. Scopurile comune va ajuta sa visati cot la cot si sa va implicati in totalitate pentru a face munca de echipa. Pe de alta parte, in dormitorul vostru troneaza senzualitatea si noutatea, iar momentele frumoase si pline de tandrete nu lipsesc nici ele. Jupiter si Uranus iti ascutesc instinctele erotice, asigurandu-se ca dragostea este exprimata si prin intermediul limbajului trupului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Nativii single isi intalnesc marea dragoste intr-un mod absolut intamplator, in cele mai neasteptate locuri, poate chiar la sala de gimnastica, la locul de munca sau in timp ce fac shopping.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri