Ele sunt cele 3 zodii favorizate de astre in luna aprilie 2016 si care au parte de cel mai mult noroc in luna lui Prier atunci cand vine vorba de dragoste, bani si cariera. Tu te numeri printre ele?

Leu: Leul este inventiv si reuseste sa faca bani chiar si din piatra seaca

Foto: Jozef Klopacka / Shutterstock.com

Aprilie este o luna fertila pentru nativul Leu din punct de vedere financiar, dar si o luna a oportunitatilor materiale. Esti creativ, flexibil, plin de idei si cu o intuitie excelenta cand vine vorba de a face bani intr-un mod neriscant, dar eficient. Banii vin usor catre tine si reusesti nu doar sa ii obtii, ci si sa ii inmultesti. Castigi semnificativ prin intermediul profesiei tale, dar apar si surse suplimentare de venit din diverse activitati pe care le desfasori. In acelasi timp, reusesti sa iti achiti si datorii mai vechi sau sa platesti in avans ratele pentru o proprietate cumparata mai demult.

Norocul este de partea nativilor Leu nascuti in prima decada a lunii pentru care se anunta castiguri neasteptate sau chiar o mostenire surpriza. Ti se deschid usi noi si in afaceri unde este momentul ideal pentru a negocia un contract care iti poate aduce multiple beneficii in viitorul apropiat. Ai de asemenea si sprijinul astrelor atunci cand vine vorba de documente si birocratie, reusind sa rezolvi aceste probleme cu usurinta, in timp record.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Daca nu ai suficienti bani pentru a-ti finanta o idee de afaceri, sfarsitul lunii iti poate aduce motive multiple de bucurie caci primesti sprijin financiar de la un sponsor important. Sunt avantajate mai ales acele domenii in care primeaza coachingul sau activitatile in care dezvoltarea personala, educatia, managementul de calitate se afla in prim plan. Mercur aduce noroc si pentru cei care activeaza in comert. Chiar daca avantajeaza specula, este indicat sa nu te angajezi in activitati ilicite.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri