Un eveniment astrologic de proportii are loc astazi 9 martie 2016 - eclipsa totala de soare in Pesti, iar efectele puternice ale acestui fenomen vor fi resimtite pe termen lung de fiecare zodie in parte. Daca esti curios/ curioasa sa afli cum influenteaza aceasta eclipsa de soare destinul fiecarei zodii in urmatoarele luni de zile, citeste astro-previziunile de mai jos:

 

Cum influenteaza Eclipsa de Soare de pe 9 Martie fiecare zodie in parte

Foto:  Igor Zh. / Shutterstock.com

Berbec

Datorita eclipsei de soare de pe 9 martie, urmatoarele luni se anunta aducatoare de pace si echilibru interior pentru zodia Berbec. Esti preocupat/a in principal de evolutia ta spirituala, iar semnele pe care le primesti din partea universului sunt indicii ca te afli pe drumul cel bun. De asemenea, odata cu intrarea intr-un nou ciclu emotional, cresc si oportunitatile pentru dragoste, unde norocul isi va spune cuvantul.

 

Taur

Poate ca viata ta nu a luat chiar turnura pe care ti-ai dorit-o in ultima vreme, insa eclipsa de Soare de pe 9 martie imbunatateste semnificativ lucrurile in viata personala in perioada urmatoare de timp. Universul iti intinde intotdeauna o mana de ajutor pentru a-ti arata ca nu esti singur/a. Persoanele potrive se vor afla pentru tine la locul si timpul potrivit astfel incat sa depasesti orice obstacole si sa iti urmezi destinul. O persoana pe care o vei intalni recent va juca un rol cheie in reinventarea ta emotionala.

 

Gemeni

Eclipsa de soare de pe 9 martie aduce zodiei Gemeni noi promisiuni de fericire, dar si provocari de masura. Chiar daca ai tendinta de a te simti coplesit de ele, pe masura ce iti iei destinul in propriile maini si nu mai astepti ajutor de la altii, vei reusi sa realizezi lucruri deosebite. Ascultandu-ti vocea din interior si mizand pe sprijinul partenerului de viata, in curand vei reusi sa dai o forma concrete ambitiilor tale cele mai mari.

  Rac

Eclipsa de soare te bulverseaza si atrage dupa sine experiente noi, pe care nu le-ai mai trait pana acum. Chiar daca anumite situatii de viata pe care le-ai traversat recent te-au scos oarecum fortat din zona ta de confort, ai realizat ce potential maret se ascunde in tine. Iar perioada urmatoare de timp este exact despre acest lucru: despre cum reusesti sa iti valorifici acest potential astfel incat sa iti indeplinesti visurile in cel mai scurt timp.

 

Garbo iti recomanda si articolul: Semnificatii astrologice: ECLIPSA TOTALA DE SOARE - 9 martie 2016

 

Foto homepage: muratart / Shutterstock.com