Super luna plina din data de 29 august 2015 ne pregateste o furtuna emotionala de proportii: intuitii, telepatie, serendipitate, calatorii imaginare, sentimente de comuniune cu Universul – totul este posibil sub influenta acestei luni pline care va fi pusa sub semnul celei mai emotionale zodii a horoscopului: PESTI.

Foto: Flickr/ PJ Johnson

Aceasta luna plina ne ajuta sa intram in ritmul curgerii vietii, acele mecanisme pe care nu le putem intelege pe deplin rational, dar care fac ca totul sa se aseze cu ceea ce consideram a fi bun/rau, in locul perfect, creand situatiile ideale.

De aceea totul va avea o aura miraculoasa in acesata perioada. Din acest motiv, pentru ca de cele mai multe ori, oamenii nu sunt pregatiti sa vada lumea in moduri complexe, ei au parte de furtuni emotionale, atunci cand magia vietii se intampla in moduri mult prea evidente, anuland orice forma de logica.

Si daca nu era de-ajuns, avem si Mercur, Venus si Marte in semnul Balantei aducand o viziune mai clara in vietile noastre si o perspectiva mult mai inteleapta asupra celor ce se intampla.

Trebuie sa fiti atenti la visele pe care le veti avea in data de 29 august, pentru ca acestea pot contine mesaje criptate cu intelepciune divina. Fecioara ne va ajuta sa ne mentinem focusul si luciditatea, Iar balanta capacitatea de sinteza si analiza.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Sa ne pregatim pentru o intensa furtuna emotionala care va aduce foarte mult sens in vietile noastre. Deschide-te catre intelepciunea suprema, acesta este mesajul Lunii pline in Pesti din data de 29 August!

Iti recomandam si:

ASTROLOGIA IUBIRII: Top 6 COMPATIBILITATI, pentru fiecare zodie in parte

Horoscopul dragostei karmice: Cum si DE CATE ORI a iubit zodia ta intr-o Viata Anterioara

Puterea pietrelor pretioase: HOROSCOPUL gemelor. Afla ce piatra pretioasa este a ta!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri