19 August 2015 publicat în Horoscop 497 share-uri

Citeste acest horoscop fascinant al iubirilor karmice anteriore si, in functie de zodia careia ii apartii, descopera cum si de cate ori ai iubit intr-o viata anterioara:

Leu

Oficial, ai iubit de 7 ori si ai trait iubiri scurte, temporare. Te-au facut fericit pe moment, insa pe termen lung nu au putut sa iti umple golul din inima. In realitate, nu ai iubit cu adevarat nici macar o singura data. Te-ai lasat condus de ego si de egoism si pentru tine a primat interesul material deasupra celui sufletesc. In viata prezenta iti vei lua insa revansa.

Fecioara

Foto: Irmak Akcadogan / Shutterstock

Ai iubit de 2 ori, dar este foarte posibil ca in vietile tale anterioare sa fi fost ranit, iar ranile tale niciodata vindecate. Ai incercat sa iti vindeci rana primei iubiri folosindu-te de o a doua, insa niciodata nu ai putut uita marea ta dragostea si gandul acesteia te-a urmarit pana la sfarsitul vietii. Viata actuala presupune implinirea destinului tau prin fericirea alaturi de persoana iubita.

Balanta

Ai iubit de 5 ori. Ai fost un cuceritor si ti-a placut sa seduci si sa te lasi sedus. Ai iubit dragostea din tot sufletul tau si ai incercat sa o experimentezi intr-un mod cat mai divers. Foarte posibil ca, spre finalul etapei tale de maturitate, sa fi spus stop acestei vieti turmentate si sa iti intemeiezi o familie. Cine a spus ca neimblanzitii dragostei nu pot fi cuceriti de stabilitate si de viata de familie?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Scorpion

Ai iubit o singura data, dar la modul dramatic si absolut. Prea pasional, prea temperamental, ai dorit sa iti consumi aceasta dragoste in modul cel mai intens, insa din pacate, ea te-a consumat pe tine. Foarte posibil ca ai fost atrasa puternic de o persoana din alta cultura, insa alaturi de care nu ai trait fericit pana la adancul vietii. Ai insa viata prezenta pentru a-ti recastiga dreptul la o iubire linistita si frumoasa.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri