22 Mai 2015 publicat în Horoscop 761 share-uri

Iata care sunt norocoasele zodii posesoare ale acestor puteri celeste:

Varsator - Puterea de a schimba

Varsatorului i-a fost harazit un dar puternic pe care nu multi il au: puterea viziunii si pe cea a schimbarii. Varsatorul este vizionarul umanitatii, cel cu un pas inainte tuturor, prefigurand noutatea. Datorita originalitatii sale si a imaginatiei sale creatoare, Varsatorul este cel care propaga schimbarea in lume. Chiar daca poate intampina dificultati in a pune in practita ideile sale revolutionare, nonconformismul viziunii sale sta de multe ori la baza reformarii sociale si a revolutiei. Este zodia care traieste in prezent cu gandul de a crea un viitor mai bun.

Fecioara - Puterea de a vindeca

Fecioara a fost inzestrata la randul sau cu puterea celesta a vindecarii. Aceasta zodie poseda o sensibilitate aparte, dar si o mare putere de empatie si de intelegere a naturii umane. Multi din marii vindecatori spirituali ai omenirii apartin acestei zodii. Fecioara poseda o intuitie aparte, dar si capacitatea de a percepe emotiile celorlalti asa cum sunt ele. Fecioara are intotdeauna un cuvant bun de spus pentru cei din jur, iar vorbele ei sunt mana cereasca pentru sufletul celorlalti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Taurul - Puterea de a crea

Taurul se numara printre zodiile binecuvantate ale horoscopului, fiindu-i harazita puterea de a crea. Cu un simt innascut pentru frumos, Taurul are un al saselea simt atunci cand vine vorba de a sesiza esteticul din lucruri. Firea sa creativa este capabila sa surprinda cel mai bine maretia si splendoarea acestei lumi si o face in felul sau aparte. Din mainile si interiorul sau se nasc lucruri unice, speciale care ating corzile sensibile ale celor din jur. Taurul este inzestrat cu talente artistice, el redand cel mai bine viziunea de frumusete universala creatoare.

Foto homepage: Astrologie, zodie @Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri