12 Mai 2015 publicat în Horoscop 44 share-uri

Legatura dintre Microcosmos si Macrocosmos se manifesta mereu in moduri impresionante. Face ca viata sa infloreasca, sa fie mai interesanta, fara ca noi sa stim uneori. Exista o bogatie in legatura ce exista intre emanatiile corpurilor ceresti asupra nativilor din fiecare zodie. Fiecare vibram in culori speciale. Horoscopul aurei astrale iti dezvaluie ce culoare porti cu tine prin viata.

Rac

Racul este dominat de Luna.

Racii sunt persoane sensibile, au o personalitate interesanta, o natura sentimentala dusa pana la idealism, iar culoarea aurei lor este ARGINTIUL.

Foto: Shutterstock.com; femeie, argintiu

Leu

Leul este influentat de domnitorul Soare, Regele planetelor din Sistemul nostrum solar.Leul este caracterizat de orgoliu, nobletea caracterului, demnitatea dar si irascibilitatea iar culoarea aurei celor nascuti in aceasta zodie este ORANJ.

Foto: Shutterstock.com; femeie, lumina oranj, lan de grau

Fecioara

Fecioara este dominate de Mercur, mesagerul zeilor si Zeul Intelepciunii.

Persoanele nascute in Zodia Fecioarei au un temperament intellectual, emotive, sensibil si in acelasi timp dinamic iar culoarea aurei lor este VERDE.


Foto: Shutterstock.com; femeie, verde, zana

Iti recomandam si: Horoscop 2016: Previziuni astrologice complete pentru fiecare zodie!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR



Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri