Marele benefic Jupiter isi va trimite energia pozitiva tuturor semnelor din zodiac. Chiar si asa, in 2015, exista cateva cupluri de zodii care o vor lua pe drumuri diferite din cauza incompatibilitatii.

In general, 2015 se anunta a fi un an linistit. In zodiacul chinezesc, acesta sta sub semnul Oii, simbol al pacii si al prosperitati, al grijii si al compasiunii. In plus, Marele benefic Jupiter isi va trimite enrgia pozitiva tuturor semnelor din zodiac. Chiar si asa, in 2015, exista cateva cupluri de zodii care o vor lua pe drumuri diferite din cauza incompatibilitatii.

Cuplu Berbec – Rac

Singura combinatie mai anevoioasa decat un Berbec cu un Capricorn este un Berbec cu un Rac. In timp ce nativii in Berbec sunt oameni foarte independenti, Racii sunt genul care au mereu nevoie de atentie si de confirmare din partea celuilalti.

In ce primii sunt axati intai pe construirea unei cariere sau indeplinirea unui alt scop si nu tin foarte mult la ideea de casnicie, cei de pe urma nu se vor simti complet impliniti decat in momentul in care isi vor intemeia o familie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale

In ceea ce priveste diferentele de carcater, Berbecii sunt oameni manati in primul de ambitie si cu foarte multa vointa. Acest lucru se traduce la partenerii lor prin incapatanare si, uneori, indiferenta Racului fata de valorile celorlalti oameni.


Cuplu Taur – Leu

Nativii in Taur sunt persoane romantice insa cu un foarte acut simt al realitatii. De asemenea, au o conduita morala impecabila iar in dragoste sunt fideli. Desi sunt axati pe valori spirituale, nu ignora nici importanta unei stituatii financiare stabile. Ei isi fac intotdeauna planuri care se intind pe ani de zile si au scopuri bine definite.

In acelasi timp, Leii sunt oamenii prezentului. Nu isi pierd timpul cu planurile pentru ca ei sunt in general interesati de efectele imediate ale actiunilor pe care le intreprind. Desi in dragoste au momente de romantism, nu sunt caracterizati de acest lucru si implinesc foarte rar nevoia de tandrete a Taurilor.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Nativii in Leu sunt extrem de sinceri si vor face intotdeauna ce simt chiar daca acest lucru nu se potriveste cu prioritatile partenerilor nascuti in Taur.

Citeste horoscopul integral pe Kudika.ro

Foto homepage: Maini femeie, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri