3 cupluri evolueaza intr-un mod absolut spectaculos in urmatoarea perioada de timp, pregatind fie calea catre altar, fie croindu-si planuri de viitor si de familie.

Cei doi actioneaza cu calm, dragoste si intelegere unul fata de celalalt. Intelegand ca nu au de ce sa fie unul impotriva altuia si ca se afla in aceeasi barca, fiecare il va sprijini si il va completa pe celalalt in actiunile sale. Se are in vedere implinirea unui tel mare, nobil, care ii va face deopotriva fericiti pe amandoi: aducerea pe lume a unul copil. O faza transformativa are loc si in ceea ce priveste caminul celor doi, acestia aducand in discutie modificari, relocari sau imbunatatiri/ renovari ale locuintei.

Pesti + Rac

Viata cuplului Pesti – Rac cunoaste si ea o evolutie spectaculoasa in urmatoarea perioada de timp. Exista mult devotament si determinare in a schimba lucrurile in bine in relatia voastra, lucru care va va aduce mai aproape unul de celalalt si va ajuta sa dizolvati micile neintelegeri si divergente intre voi. Va asteapta o perioada glorioasa, iar planetele va ajuta sa va traiti in mod frumos, demn si armonios iubirea. Relatia voastra evolueaza fulgerator inspre bine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Daca pana acum, ati evitat sa va mutati impreuna, acum ajungeti amandoi la concluzia ca nu mai puteti sta nici macar o zi unul fara celalalt. Daca pana acum ati amanat casatoria, acum deja incepeti sa planificati in detaliu evenimentul si sa alegeti data exacta. Va simtiti fericiti si impliniti impreuna, dornici sa va asumati responsabilitatea unei casnicii sau a unei relatii serioase, cu tot ce implica ea. Pe buna dreptate, am putea spune ca niciodata nu ati fost mai pregatiti decat acum sa faceti acest pas important. Felicitari :)!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri