Prognoza astrala in dragoste pentru urmatoarele 3 luni!! Vezi care sunt zodiile influentate cel mai puternic de Jupiter, planeta norocului, in cele trei luni de vara ale lui 2014: iunie, iulie, august! Descopera care sunt zodiile super norocoase in dragoste in vara lui 2014, dar si zodiile care trag lozul cel mare in dragoste si isi cunosc sufletul pereche in aceasta vara!

Sagetator

Foto: Sagetator, Shutterstock

Se anunta o vara energica si benefica in ale dragostei si pentru nativul Sagetator. Daca esti single, te asteapta noi lucruri de experimentat, dar si de degustat o noua reteta a dragostei. In luna iunie sunt avantajate calatoriile in strainatate, iar iuna iulie este o luna binecuvantata pentru tine. Conjucturile astrale contureaza o etapa speciala in viata ta in care iti vei face prieteni valorosi, vei acumula experiente noi si vei face cunostinta si cu o noua dragoste daca iti doresti acest lucru.

Nativii care sunt la inceputul unei relatii decid in vara sa se mute impreuna cu partenerul de viata. Cei single fac un pas destept inspre a-si crea singuri viitorul si hotarasc sa-si traiasca intens viata, bucurandu-se de toate oportunitatile care le vin in cale. Acest lucru le accelereaza destinul si le aduce aproape persoana iubita. Iunie va fi o luna dinamica si activa, iar accentul va cadea pe descoperire, cunoastere si calatorii. Iulie este luna care iti aduce proiecte noi atat acasa, cat si la munca. In cazul cuplurilor casatorite, iulie promite armonie, intelegere si o comunicare aproape perfecta. August va face ca lucrurile la care visai sa devina realitate.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri