Prognoza astrala in dragoste pentru urmatoarele 3 luni!! Vezi care sunt zodiile influentate cel mai puternic de Jupiter, planeta norocului, in cele trei luni de vara ale lui 2014: iunie, iulie, august! Descopera care sunt zodiile super norocoase in dragoste in vara lui 2014, dar si zodiile care trag lozul cel mare in dragoste si isi cunosc sufletul pereche in aceasta vara!

Pesti

Foto: Zodia Pesti, Shutterstock

Se anunta o vara plina de bucurie, planuri si visare pentru nativii din Pesti, ba chiar usor aventuroasa in a doua jumatate pentru nativii single. Pentru cei single, un nou hobby le aduce nu doar entuziasm si pofta de viata, dar si posibilitatea de a interactiona cu persoane noi. O noua relatie poate debuta in a doua jumatate a lunii iulie. Cel ales este o persoana matura, mai in varsta decat tine, de la care o sa ai multe de invatat si care o sa-ti imbogateasca experienta de viata.

Pe de alta parte, mai mult ca niciodata, astrele predispun spre stabilitate emotionala si familiala in perioada iunie-iulie, dar si spre sentimente concrete si constructive in luna august. Fie v-ati hotarat sa intemeiati o familie, fie sunteti logoditi si tocmai ati spus “da” unei cereri in casatorie, fie pur si simplu doriti ca relatia voastra sa fie oficializata si nu mai pregetati deloc… un lucru este sigur: familia devine pentru voi centrul preocuparilor voastre. Norocul este si de partea nativilor maturi implicati in cautarea si achizitionarea unei noi locuinte care sa asigure toate necesitatile familiei. Fericirea Pestilor devine si fericirea familiei sale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri