24 Aprilie 2014 publicat în Horoscop 122 share-uri

Descurca itele incurcate ale sentimentului de gelozie pe plan astrologic si descopera care sunt cele mai geloase zodii masculine ale horoscopului!

Barbatul Berbec

Barbatul Berbec este un barbat pasional, care stie cum sa faca o femeie sa se simta iubita si admirata. Marele sau defect insa, cel care ii pune in umbra aceste calitati, este gelozia. Simte nevoia sa stie in permanenta ce face partenera sa, in compania cui se afla, cu cine se intalneste, chiar daca nu exista niciun motiv pentru a fi suspicios si banuitor. Isi iubeste partenera mult si incearca sa ii arate acest lucru prin gesturi marunte, insa este parca intotdeauna cu un pas inainte (unul gresit) in fata acesteia, asigurandu-se ca nu cumva sa faca ea vreun pas gresit.

Berbecul are un orgoliu mare si trebuie in permanenta magulit. Acest barbat are nevoie sa auda confirmarea faptului ca el este cel pe care il iubesti cu adevarat si ca niciun alt barbat nu exista si nu va exista pentru tine. Atata timp cat il faci sa aiba incredere in tine 100%, ii poti tine sub control si tendinta spre gelozie si posesivitate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri