Aprilie 2014 este o luna cu doua evenimente astrologice deosebit de importante: Eclipsa de Luna Rosie, in Balanta din data de 15 aprilie si Eclipsa de Soare si Luna noua in Taur, din data de 29 aprilie. Daca ziua ta va fi intr-una din aceste zile sau intr-o data apropiata, viata ta se va schimba in mod esential!

Chiar daca spectacolul astronomic nu este accesibil si pentru noi, fiind vizibil doar in regiunea Oceanului Pacific incluzand Australia, Noua Zeelanda si cele doua Americi, eclipsa de Luna din noaptea de 14-15 aprilie 2014 (ora 2 am ET, aprox ora 10:00 am - Bucuresti) are un efect incredibil asupra fiecaruia din noi, aducand noi perspective in viata si schimbari notabile!

Eclipsa de Luna rosie pentru semnele cardinale Berbec, Balanta, Rac si Capricorn

Semnele cardinale – Berbec, Balanta, Rac si Capricorn vor simti efectele acestei eclipse de luna cel mai tare, dar desigur, fiecare persoana va simti in diferite grade, cum Luna rosie isi va pune amprenta asupra desfasurarii existentei. Totul se inscrie in aria neprevazutului. Suntem luati prin surprindere si zguduiti bine. De aceea, eclipsa de Luna din data de 15 aprilie a fost denumita Luna rosie (luna chiar va straluci in mod rosiatic in timpul eclipsei) si Luna sangeroasa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Foto: Shutterstock.com; luna inainte de eclipsa, in Mersin - Turcia; luna, luna rosie

"Luna sangeroasa" este un termen care a invadat cultura populara anul acesta, odata cu vestea ca acest eveniment astronomic ar fi cumva legat si profetia crestina a Apocalipsei, dar dupa cum stim, din vechi timpuri oamenii au aceasta "pasiune" pentru a exploata din punct de vedere fatidic, evenimentele astronomice.

Eclipsa din 15 aprilie 2014 este prima dintr-o serie de 4 care se vor desfasura in perioada urmatoare:
Urmeaza 8 Octombrie 2014
4 Aprilie 2015
28 Septembrie 2015

Eclipsa de Luna este in mod notabil benefica pentru aceia care, in astrograma lor, au Soarele sau Luna in Balanta, s-au nascut in aceasta zodie, sau au ascendentul in Balanta.

Horoscopul Lunii Rosii

Berbec

Eclipsa de luna din data de 15 aprilie va afecteaza la nivelul relatiilor. Iubirea este redefinita, modul cum interactionati cu toti cei din jur este testat odata cu Luna Rosie in Balanta. S-ar putea sa iasa la iveala subiecte ardente pe care pana acum le-ati tinut „sub pres”. Luna rosie va forteaza sa rezolvati vechile divergente, pentru a incheia anumite capitole din viata. Totusi, este vorba despre o revigorare. Rezolvand tensiuni vechi reusiti sa va eliberati de neplaceri, sa traiti mia frumos, mai intens!

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Taur

Taurii sunt provocati in privinta carierei. Apar schimbari in viata lor, noi oportunitati de succes. Totusi, ei trebuie sa construiasca in timp si sa aiba rabdare pana vor culege roadele muncii lor. De asemenea, taurii inregistreaza transformari la nivel spiritual. Zilele acestea este posibil sa primeasca o indrumare spirituala prin intermediul viselor. Conectati-va mai mult la dimensiunea voastra cosmica in aceste zile si lasati schimbarile ce survin sa va transforme in mod pozitiv!

Gemeni

Simti ca este drama peste tot in jur. O legatura amoroasa isi desface firele si te simti dezorientat/a. Deci, aceasta eclipsa de Luna ii afecteaza pe cei din Zodia Gemeni foarte intens din punct de vedere emotional - afectiv. S-ar parea ca pentru voi, provocarea acestui eveniment astronomic va fi aceea ca veti fi nevoiti sa luati o hotarire drastica, acum si pentru totdeauna.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri