Mesteacan (24 decembrie – 20 ianuarie) - INVINGATORUL

Daca te-ai nascut in aceasta perioada, inseamna ca energia mesteacanului te reprezinta. Esti o persoana zeloasa, ambitioasa. Iti doresti mereu sa atingi absolutul sa performezi la cele mai inalte standard ale tale. Esti o persoana cu orizonturi largi si aspiratii inalte. O persoana inteligenta, care iubeste sa se inconjoare de oameni inteligenti care au acelas elan.


Druizii au atribuit oamenilor nascuti in aceasta perioada semnul mesteacanului. Este o perioada a intunericului, o perioada cand cautam lumina. De aceea nu esti o persoana care se resemneaza prea usor. Esti un lider innascut, o persoana in care ceilalti pot avea mare incredere. In conexiune cu latura ta sensibila, devii o persoana emotionala, poetica. Ai o energie care cu adevarat fascineaza.

 

Foto: Shutterstock.com, padure, padure de mesteceni, mesteacan

 

Scorus de munte (21 ianuarie – 17 februarie) - GANDITORUL


In zodiacul celtic, persoanele nascute in aceasta perioada sunt recunoscute ca fiind filosofii, cei care au o ganidre profunda, sensibila. Daca si tu esti influentat de energia acestui copacel inseamna ca ai o minte vizionara, idei marete. Gandurile tale sunt originale si creative. Atat de diferite sunt de norma generala, incat pari uneori de neinteles.

Esti o persoana sensibila, ai puterea de a-i influenta pe ceilalti si de a aduce noul in viata lor. Datorita oamenilor nascuti in aceasta perioada, lumea se bucura de perspective unice, revelatoare.

 

Foto: Shutterstock.com, padure