Horoscopul defectelor pentru zodia Berbec

Plin de curaj si entuziasm, Berbecul are capacitatea de a initia numeroase proiecte de-a lungul timpului. In schimb, adesea isi pierde interesul la jumatatea drumului si nu are capacitatea de a duce la bun sfarsit ceea ce a inceput.

Pe de alta parte, Berbecul vrea mereu sa ii convinga pe cei din jur ca are dreptate, chiar si atunci cand nu este asa.

Horoscopul defectelor pentru zodiaTaur

Foto@Depositphotos.com

Desi are capacitatea de a finaliza cu brio orice tip de sarcina, Taurul este o zodie care se mobilizeaza greu inainte de a incepe orice. Are nevoie sa lucreze in ritmul lui si nu accepta niciun fel de interferenta din exterior. In plus, atunci cand si-a pus in minte ceva, Taurul se poate dovedi cea mai incapatanata zodie din intreg horoscopul.

Horoscopul defectelor pentru zodia Gemeni

Nativul din Gemeni se dovedeste adesea o persoana pe care nu te poti baza, fiind prea schimbator in atitudini si prea indragostit de libertate. In plus, aceasta zodie mentala poate avea tendinta de a-i manipula pe ceilalti prin intermediul cuvintelor, nefiind dispusa decat rareori sa-si arate adevaratele sentimente.

Foto@Shutterstock.com

Horoscopul defectelor pentru zodia Rac

Nativul din zodia Rac da dovada de o mare sensibilitate care, prost directionata, il poate face adesea sa fie susceptibil si defensiv. In plus, pentru a-si asigura confortul emotional de care simte ca are atata nevoie, Racul nu ezita sa-i santajeze sentimental pe cei din jurul sau.