25 Iulie 2013 publicat în Horoscop 1609 share-uri

Descopera care este greseala sacra a zodiei tale conform astrologiei europene:

Sagetator

Greseala sacra a Sagetatorului este aceea de a accepta provocari care sunt uneori peste capacitatile si puterile sale. Pacatul sau este risipirea energiei constructive de care dispune intr-un mod distructiv pentru el insusi. Este de multe ori nechibzuit si impulsiv, iar acest lucru ii poate cauza multiple neplaceri de-a lungul vietii.

Capricorn

Greseala sacra a Capricornului este adusa de firea sa puternica si acida si este reprezentata de felul in care incearca sa ii domine pe ceilalti. Capricornul are tendinta de a-si impune ideile si opiniile de multe ori intr-un mod absurd, dominant, fara a tine cont de opiniile si sentimentele celor din jur. Pacatul sau este acela de a nu putea empatiza de multe ori, nici chiar cu cei dragi.

Varsator

Greseala sacra a Varsatorului este conferita tocmai de gandirea sa progresista care il determina sa vada in orice un potential motiv de rebeliune, de nemultumire, de irascibilitate, de “ar trebuie sa fie altfel”. Pacatul Varsatorului este straduinta acestuia de a fi “diferit” de ceilalti chiar si atunci cand nu este. Energie pozitiva de obicei, atunci cand este folosita intr-o maniera negativa, aceasta atitudine se poate transforma cu usurinta intr-un puternic instrument de autotortura.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Pesti

Greseala sacra a Pestilor este aceea de a poza in victima, chiar si atunci cand nu este cazul. Nativul Pesti are o mare capacitate de empatie si ii place sa fie de ajutor celorlalti, insa in aceeasi masura se complace in situatii care ii aduc suferinta. Pacatul sau este acela de a se minti pe sine, spunandu-si ca suferinta este o normalitate si o constanta in viata omului. Nu stie sau nu vrea sa inteleaga ca fericirea este seninatate.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri