19 Iunie 2013 publicat în Horoscop 1059 share-uri

Norocul, Prosperitatea si Longevitatea sunt cele trei mari Binecuvantari divine din astrologia chinezeasca. Iata un top 3 al zodiilor chinezesti care se bucura cel mai mult de aceste daruri ale vietii:

Ceea ce il deosebeste pe Tigru de alte zodii nascute sub steaua abundentei este ambitia ta de a face si a obtine totul prin cai cinstite. Dornic sa-si imbunatateasca cunostintele, este dispus sa invete despre arta banilor si a gestionarii lor. Ii place sa se afle in compania oamenilor puternici, integri, lideri innascuti si nascuti chiar si din saracie, de la care are ce invata. Ajunge repede in pozitii de varf si se impune cu usurinta in diverse medii sociale. Are idei geniale care starnesc admiratia si invidia celor din jur.

LONGEVITATEA (SANATATEA) – rezervata cu precadere zodiei Cal

Binecuvantare chinezeasca: Sa traiesti in vremuri interesante!

Calul reprezinta una din zodiile chinezesti binecuvantate cu darul longevitatii si al sanatatii.

Are o constitutie puternica, o conditie fizica excelenta si principii de viata solide care ii vor asigura o viata lunga, fara suparari. Filozofia sa de viata se invarte in jurul moderatiei: bucura-te cat mai mult de ceea ce ti se ofera in viata, insa nu uita ca moderatia este cheia catre fericire.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive

Calul are un nivel inalt de vitalitate si o viziune optimista si ingaduitoare asupra vietii. Ascunde in adancul lui acea putere simpla a trairii, marea putere de a a intelege si a accepta viata asa cum este ea. Norocul vietii acestor nativi este ca vor fi feriti de-a lungul existentei lor de boli lungi si grave. Vor incerca sa isi cultive pacea si virtutile. Vor incerca sa fie mai toleranti cu cei din jur fiindca stiu ca multe din supararile acestei lumi vin din modul in care ne tratam pe noi insine si ii tratam pe ceilalti.

Foto Horse- Chinese Horoscope by Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri