7 Mai 2013 publicat în Horoscop 1 share-uri

Luna in harta natala ne vorbeste despre nevoile sufletesti profunde, despre cum ne putem bucura de intimitate si de confort emotional si despre cum ne dezvaluim fata de cei apropiati noua. Pozitia Lunii in astrograma ne indica, de asemenea, care sunt reactiile noastre instinctuale in fata evenimentelor vietii – spre exemplu, cum ne comportam in situatii de criza sau de stres. In plus, horoscopul nostru Lunar natal este un bun indicator pentru compatibilitatea astrologica din relatia de dragoste.

Luna in Leu

Atunci cand Luna natala se afla in Leu, ea indica o fire generoasa, entuziasta si loiala, care are nevoie de aprecierea deschisa a celorlalti pentru a straluci cu o forta nebanuita. In schimb, persoanele cu Luna in Leu reusesc mai bine ca oricine sa ii incurajeze pe cei dragi, atata timp cat mandria lor nativa nu le este ranita de acuze nefondate sau de critici spuse pe un ton dur. In plus, persoanele cu Luna in Leu au puternice calitati de lider si capacitatea de a-i mobiliza pe ceilalti pentru a da tot ce este mai bun din ei.

Foto@Shutterstock.com

Luna in Fecioara

Daca Luna se afla in Fecioara in harta ta natala, atunci te remarci printr-o fire modesta, extrem de metodica si deschisa sa ajute in mod neconditionat. Esti pasionata de detalii si extrem de organizata in tot ceea ce faci, inclusiv la nivel sentimental. Cei de langa tine pot conta mereu pe un sfat bun din partea ta si pe o abordare practica asupra lucrurilor. In schimb, ai nevoie sa ti se respecte rutina zilnica, dorinta de a actiona cel mai adesea <in spatele cortinelor> si aspiratia constanta catre perfectiune in fiecare as

Luna in Balanta

Atunci cand Luna se afla in Balanta in astrograma ta personala, ea indica o abordare echilibrata asupra vietii si a relatiilor, cu accent pe corectitudine si impartasire. Esti atrasa catre mediile sociale generoase, catre gasirea armoniei in toti si in toate si catre exprimarea artistica a Frumusetii. In plus, ai un talent diplomatic innascut si capacitatea de a vedea ambele fete ale problemei in orice situatie de viata.

In schimb, ai nevoie de deschidere si cooperare din partea celor din jurul tau. Iar daca nu ai parte de acestea, va trebuie sa te dedici in directia afirmarii personalitatii tale, sustinandu-ti cu incredere ideile, dorintele si emotiile.

Foto@Shutterstock.com

Luna in Scorpion

Atunci cand Luna se afla in Scorpion in astrograma ta, ea este indicatorul unei firi pasionale si intuitive, atrasa de misterele lumii si ale psihologiei umane. Te dedici trup si suflet relatiillor tale, cu o intensitate dusa uneori la extrem si pretinzi la randul tau un devotament pe masura.

Adori sa patrunzi in adancimile psihologice ale celor din jurul tau si le poti oferi sfaturi cu adevarat valoroase celor pe care ii pretuiesti. Iti poate fi insa mai greu sa te deschizi in fata lor, avand nevoie, mai mult decat orice, sa te poti baza pe propriile tale intuitii si judecati.

Luna in Sagetator

Daca Luna se afla in Sagetator in harta ta natala, atunci te caracterizeaza generozitatea, deschiderea si pasiunea pentru cunoastere. Adori sa descoperi locuri, oameni si puncte de vedere noi, precum si sa cauti raspunsuri la marile intrebari ale vietii. Firea ta idealista si entuziasta atrage multi oameni in jurul tau, insa cine nu iti respecta nevoia profunda de libertate nu va ramane mult in viata ta. In plus, ai nevoie sa fii stimulata permanent si sa-ti poti impartasi viziunile idealiste cu cei dragi tie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri