16 Aprilie 2013 publicat în Horoscop 11 share-uri

Umbra poate fi un instrument de autocunoastere formidabil, menit sa-ti scoata la suprafata partea de lumina. Descopera care este umbra zodiei tale in horoscopul babilonian si care este latura enigmatica si intunecata a sufletului tau:

Cel nascut Miercuri (zodia Nabu) – Umbra Haosului

Nabu aduce cu el Umbra Haosului. Este o umbra densa, care perpetueaza la randul ei confuzie mentala, contradictie in gandire si dezamagire.

In cazuri extreme, poate chiar conduce care deprimare si un sentiment al lipsei de sens in viata. Lectia vietii tale este aceea de a lupta cu tine insuti pentru a-ti consolida vointa si a-ti fortifica vitalitatea. Iti doresti lumea intreaga si parca tot nu te multumeste sa o ai. Cazi adesea in lipsa de motivatie din cauza inabilitatii de a simti satisfactie. Dar haosul poate fi si constructiv. Universul si lumina s-au nascut din haos. Gasesti fericirea in tine insuti, atunci cand reusesti sa-ti invingi nehotararea, utopiile si resemnarea. Lupta cu sinele este lectia ta.

Cel nascut Joi (zodia Marduk) – Umbra Imprudentei

Marduk aduce cu el Umbra Imprudentei. Este o umbra care te poate atrage in numeroase ambuteiaje, puncte moarte sau situatii limita de-a lungul vietii tale. Este o umbra care stapaneste deopotriva tineretea, maturitatea sau batranetea. Imprudenta atrage dupa sine impulsivitatea, reneliunea, insubordonarea si lipsa de tact sau de diplomatie. De multe ori te arunci cu capul inainte fara ca nici macar sa clipesti. Nechibzuinta te pot determina sa faci sau sa spui anumite lucruri care ii vor rani pe cei dragi, indepartandu-i de tine. Rabdarea, autocontrolul sau faptul de a avea in vedere sfaturile celorlalti pot risipi aceasta umbra din viata ta. Te pot scuti de multe neplaceri pe viitor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri