17 Aprilie 2013 publicat în Horoscop 4 share-uri

Planeta Neptun, atunci cand se afla in miscare inversa sau retrograda in harta natala, ne vorbeste despre perceptiile spirituale inalte, despre sensibilitate, imaginatie, creativitate si compasiune.

Karma indicata de Neptun in Scorpion retrograd

Lectia de viata cu Neptun retrograd in Scorpion se refera la intelegerea si stapanirea impulsurilor de a-i controla pe cei din jur si de a trai totul la extreme. Ai capacitati psihice extraordinare si puterea de a intelege in mod spontan si exact gandurile si motivatiile celorlalti. Aceste capacitati trebuie insa mereu folosite in mod constructiv, adica spre binele mai mare al tuturor celor implicati.

In plus, trebuie sa ai grija la tendinta de a te afunda pana peste cap in orice tip de studiu ezoteric sau al profunzimilor sufletesti. Pentru tine, detasarea si abordarea unei cai de mijloc in toate reprezinta drumul cel mai indicat pentru a-ti implini cu succes misiunea de viata.

Foto@Shutterstock.com

Karma indicata de Neptun in Sagetator retrograd

Cu Neptun retrograd in Sagetator, lectia ta de viata se refera la intelegerea deplina si corecta a planurilor subtile. Ai capacitatea de a simti multe lucruri inainte ca acestea sa se intample, mai ales in stare de vis. Insa nu intotdeauna reusesti sa transmiti mai departe cele simtite, abilitate la care esti indemnata sa lucrezi acum spre a-ti rezolva karma din vietile trecute.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Pentru tine, este important sa te asiguri ca asimilezi corect mesajele spirituale primite, astfel incat sa le poti transmite si celorlalti in modul cel mai bun posibil.

Karma indicata de Neptun in Capricorn retrograd

Foto@Depositphotos.com

Atunci cand in astrograma ta Neptun este retrograd in Capricorn, el se refera la utilizarea corecta a capacitatilor spirituale in domeniul socio-profesional. Esti inzestrata cu puterea de a accede la planurile subtile si de a intelege lucrurile la un nivel inalt. Poti fi tentata, insa, de folosirea acestei intelegeri in scopul manipularii celor din jurul tau, mai ales pentru a urca cu usurinta pe scara socio-profesionala.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri