Teoria celor 4 elemente din structura omului dateaza din cele mai vechi timpuri, insa ea poate oferi si astazi raspunsuri extrem de satisfacatoare la multe dintre intrebarile sau problemele noastre cotidiene.

Aidoma focului care te reprezinta, ai capacitatea de a darui multa lumina inspiratoare si caldura generoasa celorlalti. De asemenea, esti inzestrata cu calitati excelente de lider, chiar daca ai fost nevoita sau nu sa le pui in practica pana acum.

In schimb, ai nevoie de recunoastere si de apreciere din partea celor din jur, mai ales din partea oamenilor pe care ii iubesti si/sau admiri. In plus, stilul tau direct si energic de a aborda starile si evenimentele ii poate intimida uneori pe cei cu preponderenta de Apa sau Pamant in harta lor natala. De aceea, indicat ar fi sa iei in considerare nevoile de stabilitate si de timp de gandire ale acestor tipuri de personalitate, pentru a putea conlucra armonios cu ele si a spori compatibilitatea energetica dintre voi.

Foto@Shutterstock.com

Elementul Pamant dominant in harta natala

Atunci cand elementul Pamant predomina in astrograma, el indica o fire in esenta conservatoare si precauta, care abordeaza toate problemele vietii cu rabdare si meticulozitate. Pentru tine, stabilitatea materiala este de prima importanta, la fel ca nevoia de a-ti crea relatii solide si sigure pe termen lung.

Aceasta nevoie esentiala de siguranta iti poate ingreuna iesirea din situatiile sau relatiile care nu iti mai sunt benefice. De asemenea, poti da dovada uneori de multa rigiditate in apararea ideilor si conceptiilor tale, dar si de concentrare excesiva pe aspectele pragmatice ale vietii. De aceea, este util din cand in cand sa-ti reevaluezi punctele de vedere, sa te deschizi catre opiniile celorlalti si sa apelezi la ajutorul celor dragi tie atunci cand simti ca lucrurile din viata ta o iau pe o panta descendenta.

In schimb, ai puterea de a aduce stabilitatea in viata celor apropiati tie, precum si a de a-i ajuta pe toti cei care au o abordare insuficient de realista asupra vietii. Esti o organizatoare desavarsita si, atata timp cat esti lasata sa actionezi in ritmul tau, esti capabila sa creezi cele mai marete si durabile lucruri.

Elementul Apa dominant in harta natala

Foto@Depositphotos.com

Daca elementul Apa predomina in astrograma ta natala, atunci ai o fire bine conectata la lumea emotiilor, a intuitiei si a spiritualitatii. Esti inzestrata cu capacitatea de a relationa la nivelul cel mai profund cu ceilalti oameni. De asemenea, poti simti cu usurinta adevaratele ganduri si motivatii ale celor din jurul tau.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri