Cristaloterapia reprezinta una dintre cele mai vechi forme de terapie empirica din lume. Cu toate acestea, nu multi dintre noi sunt constienti de adevarata ei putere, cu atat mai mult cu cat informatiile disponibile despre aceasta forma de terapie alternativa sunt departe de a fi edificatoare.

Toate acestea amplifica energia combativa, dinamismul, pasiunea si increderea specifice zodiei Berbec care se afla in pozitia de ascendent.

Cristaloterapie pentru persoanele cu ascendent in Taur

Daca ascendentul tau se afla in pasnica zodie a Taurului, pietrele pe care le poti folosi in cristaloterapie sunt cele de culoare verde sau roz. Acestea includ: smaraldul, agatul, citrinul, malachitul, safirul alb si roz, cuartul roz, turmalina roz, calcedonia roz, jaspul roz, zirconul roz, lepidolitul si sugilitul. Acestea vor amplifica capacitatea de a iubi, sociabilitatea, deschiderea artistica, senzualitatea si rafinamentul specifice zodiei Taur care se afla in pozitia de ascendent.

Citeste si:
Horoscopul Babilonian: Descoperă Zeul care îți guvernează zodia în...
Horoscopul Babilonian:...

Cristaloterapie pentru persoanele cu ascendent in Gemeni

Atunci cand ascendentul tau este in zodia Gemeni, cristalele (sau structurile de origine organica) favorabile pentru tine sunt cele de culoare galbena sau galbuie. Printre acestea se numara topazul galben, safirul galben, chihlimbarul, ochiul de tigru, opalul, citrinul si anumite tipuri de agat. Ele vor amplifica deschiderea naturala catre comunicare, catre dezvoltarea mentala si spirituala specifice zodiei Gemeni de la ascendent.

Cristaloterapie pentru persoanele cu ascendent in Rac

Pentru persoanele cu ascendent in Rac, pietrele (sau structurile de origine organica) considerate norocoase sunt cele incolore, albe sau cu reflexe argintii. Aici pot fi incluse: perla, cristalul de stanca, cuartul laptos, howlitul, piatra Lunii, calcedonia etc.

Citeste si:
Top 4 tipuri de riduri
Top 4 tipuri de riduri

De asemenea, benefice pentru ascendentul in Rac sunt si smaraldul, carneolul, aventurinul si chrysoprasul, dar fiind faptul ca verdele este, la randul lui, culoare subtila a zodiei Rac.

Aceste pietre ne vor ajuta sa ne amplificam instinctul matern, romantismul, intuitia si feminitatea, precum si conexiunea cu emotiile noastre profunde.
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri