Care sunt zodiile a caror energie karmica actioneaza ca un magnet puternic, atragand in jurul lor iubirea potrivita in 2013, inima lor pereche?

Magnetul Estului: zodia Fecioarei

Iubirea pentru Fecioara vine dinspre est. Estul aduce cu el un aer de prospetime si de stralucire, dar si o energie intensa si pasnica in acelasi timp, energia schimbarii si a reinnoirii. Ai avut mult de furca cu tine insati si acum esti pregatita sa primesti cum se cuvine iubirea in viata ta. Esti un magnet care isi doreste schimbarea si o atrage in viata sa cu precadere in sectorul emotional.

Ai visat mult timp la noi orizonturi, iar acum noi orizonturi se deschid in viata ta. Aceste orizonturi aduc cu ele o iubire senina, linistita. Este o iubire care iti inzeceste energia proprie si te face sa simti ca poti muta muntii din loc. Nu va fi deloc rost si nici loc de suferinta si suspans in dragoste. Ai in vedere intemeierea unei familii.

Magnetul Vestului: zodia Sagetatorului

Iubirea pentru Sagetator vine dinspre vest. Vestul aduce cu el o energie intensa, luminoasa, o energie usor aspra, dar plina de bucurie si de pofta de a trai. In 2013, esti un magnet al vietii care atrage viata intensa in jurul sau. Se intampla multe lucruri in jurul tau care te prind in hora lor. Lasa-te antrenata in aceasta hora si traieste imprejurarile din plin.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Danseaza in ploaie, plimba-te, rasfata-te, intra in contact cu oamenii, fa-ti cat mai multi prieteni. Un an surprinzator si plin de inedit te asteapta, aducand cu sine aventura si iubiri neasteptate. Acea iubire, iubirea potrivita tie, vine cand nu te astepti mai putin. Vei avea de unde alege fiindca sunt atatia oameni interesanti care roiesc in jurul tau…

Foto homepage si interior: Depositphotos


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri