1 Februarie 2013 publicat în Horoscop 28 share-uri

Descopera acest horoscop fascinant care decodifica simbolistica cartilor de joc. Fiecare dintre noi am "tras" o carte ce ne defineste existenta pe Pamant.

9 de Inima neagra  - 5 ianuarie, 3 februarie, 1 martie

 Sensibilitate, idealism, neconventionalitate - acestea sunt cuvintele definitorii ale persoanelor cu 9 de Inima neagra.  Aceste persoane reusesc intotdeauna sa gaseasaca intelesuri spirituale pozitive care le ajuta si isi depaseasaca momentele grele. De asemenea sunt firi protectoare, iubesc sa aiba grija de cei dragi.

9 de Trefla - 31 ianuarie, 29 februarie , 27 martie, 25 aprilie, 23 mai, 21 iunie, 19 iulie , 17 august, 15 septembrie, 13 octombrie, 11 noiembrie, 9 decembrie

Aceste persoane au o personalitate calda, prietenoasa si de asemenea, un acut simt al responsabilitatii. Stiu sa isi tina promisiunile si te poti baza pe cuvantul lor. Sunt persoane carora nu le este frica sa riste, ceea ce de multe ori le aduce si succes. Spiritul lor curios ii poate ajuta pe acesti oameni sa dezvolte o cariera in stiinte.

9 de Romb - 18 ianuarie, 16 februarie, 14 martie, 12 aprilie, 10 mai, 8 iunie, 6 iulie, 4 august, 2 septembrie

Daca si tu ai aceasta carte, face parte din randul unor oameni cu spirit prietenos. Stabilitatea materiala te intereseaza in aceeasi masura in care iti place sa oferi prin acte de caritate. Totusi, acesti oameni vor pune intotdeauna pe primul loc, binele propriu.

9 de Inima rosie - 30 august, 28 septembrie, 26 octombrie, 24 noiembrie, 22 decembrie

9 de Inima rosie este denumita "cartea dorintei", pentru toate persoanele cu aceasta carte exista o conexiune anume intre bani si dragoste. De asemenea, aceste persoane au tendinta de a-si face prea multe griji. Trebuie sa isi cultive capacitatea de a distinge intre realitate si proiectiile lor, de cele mai multe ori, exagerate.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri