In functie de zodie, perioada sarbatorilor de Craciun iti aduce numeroase oportunitati in plan sentimental, dar si in cariera!D

Ce face nativul din Varsator de Craciun?

De acest Craciun este recomandat sa te lasi purtata de val si sa iti asculti instinctele. Numai astfel vei reusi sa reunesti familia si sa va bucurati impreuna de sarbatorile de iarna. O alta varianta ar fi sa te aventurezi impreuna cu persoana iubita intr-o excursie care sa va daruiasca numeroase amintiri extraordinare. Indiferent de alegerea pe care o faci, nu lasa grijile de la locul de munca sa iti strice sarbatorile pentru ca imediat ce vom intra in noul an, cariera ta va cunoaste o evolutie spectaculoasa.

Ce face nativul din Pesti de Craciun?

Pentru tine, acest Craciun inseamna dragoste. Acum ai sansa sa repari relatiile cu persoanele de care te-ai indepartat si sa imbunatatesti viata de cuplu. Mai mult, toata aceasta dragoste care reintra in viata ta va avea efecte pozitive asupra celorlalte capitole - social, profesional si financiar. Asadar, sarbatorile de iarna iti aduc schimbari benefice si sansa de a o lua din nou de la capat.

Foto front si main © Sxc.hu

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri