4 Decembrie 2012 publicat în Horoscop 58 share-uri

In functie de zodie, esti sirena, centaur, varcolac sau vampir?

Balanta - Fiinta mitica: SILF

Aceasta fiinta, cunoscuta in limbajul mitic drept elementul aerului, este protectoarea frumusetii, dar si a vanitatii, a propriului orgoliu. Ea pune mare accent pe aspect sip e formarea primei impresii in interactiunea cu cineva. La fel, este responsabila pentru formarea norilor.

Scorpion - Fiinta mitica: VAMPIR

Ca si nativul din aceasta zodie, vampirul emana o intense atractie fizica. Desi nu ii poate fort ape cei din jur sa faca ceea ce el isi doreste, este o fiinta extrem de persuasive si detine numeroase arme psihologice. Misterios si sexy, asa este vampirul, dar si Scorpionul.

Sagetator - Fiinta mitica: CENTAUR

Jumatate om, jumatate cal, acest personaj mitic este reprezentarea vizuala a puterii ratiunii asupra instinctelor animale. Astfel, naitvul din aceasta zodie este un bun profesor sau filosof, fiind totusi coplesit de cele mai multe ori de natura sa instinctiva.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Capricorn - Fiinta mitica: SATIR

Personajul mitic satir este o fiinta jumatate om, jumatate tap. Legenda spune ca el era inclinat spre placerile dionisiace (fiind chiar prieten cu Dionisos) si, de cele mai multe ori, facea numeroase excese. Totusi, inaintand in varsta, devenea din ce in ce mai responsabil. Asa sa fie si cu nativul nascut in aceasta zodie?

Varsator - Fiinta mitica: ANDROID

Parte om, parte robot, reprezentantul pentru aceasta zodie este mai inteligent, mai puternic si mai atragator decat omul. Totusi, ii lipsesc emotiile si are lipsuri si in ceea ce priveste creativitatea. De multe ori, se revolta in fata erorilor umane si arata acest lucru pe sleau. Este revolutionar.

Pesti - Fiinta mitica: SIRENA

Si ultimul semn din zodiac este reprezentat tot de o fiinta duala, de aceasta data jumatate om, jumatate peste. Sirena este extrem de cunoscuta de toti cei care au intrat, macar o data, pe taram mitic. Ea apartine marii si este mult spirituala fata de oameni, posedand o voce care vrajeste pe oricine.

Image by WILLGARD from Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri