26 Septembrie 2012 publicat în Horoscop 1871 share-uri

Nascute intre 23 septembrie si 23 octombrie, reprezentantele zodiei Balanta poseda anumite trasaturi de caracter si calitati care le scot in evidenta si le fac unice in comparatie cu celelalte semne din Horoscopul European.

Femeia Balanta detine frumusete naturala.

Femeia Balanta este cel mai bun exemplu de frumusete naturala. Ea este inconjurata de o aura de noblete, delicatete si eleganta. Arma sa cea mai de pret este zambetul, mereu cuceritor. Trasaturile sale corect proportionate si bine conturate o fac irezistibila in fata sexului opus!

Femeia Balanta stie sa se imbrace elegant.

In ciuda faptului ca detine acea frumusete naturala la care multe dintre reprezentantele sexului feminin ravnesc, femeia Balanta stie cum sa isi scoata si mai mult in evidenta trasaturile ametitoare prin felul in care se imbraca si se aranjeaza, prin eleganta. Ea are un simt al modei extraordinar si poate iesi in evidenta cu usurinta. Are propriul stil vestimentar si nu se lasa influentata de ceea ce se poarta la un moment dat, ea fiind mai degraba cea care da tonul.

Femeia Balanta este creativa.

Femeia Balanta este in general atrasa de creativitate si iubeste artele frumoase. Ii place sa scrie, sa danseze, sa picteze ori sa cante. Isi foloseste mintea si simturile in moduri unice si fiecare ‘creatie’ a sa ii uimeste pe cei din jur prin unicitate si eleganta. Natura sa creativa o face pe femeia Balanta foarte priceputa in meserii precum actoria sau designul vestimentar.

Femeia Balanta este fermecatoare.

Femeia Balanta nu poseda doar frumusete naturala, ci si farmec. Atunci cand un barbat o priveste, cu siguranta va fi atras de aspectul sau. Insa atunci cand un barbat intra in discutie cu ea, femeia Balanta isi va folosi farmecul nativ si va reusi sa il vrajeasca, sa il faca sa nu o uite niciodata. Iscusinta si coerenta discursului ei, dar si eleganta si nobletea ii confera femeii Balanta magnetism si mister.

Femeia Balanta este romantica.

Pentru ca are o fire creativa si un sarm iesit din comun, femeia Balanta este, in ceea ce priveste relatia cu partenerul de viata, extrem de romantica. Ii reaminteste constant celui iubit cat de mult inseamna pentru ea prin gesturi marunte, insa incarcate cu semnificatii puternice.

Femeia Balanta este diplomata.

Femeia Balanta crede in armonie. Femeia Balanta crede in dreptate. Femeia Balanta crede in echilibru. Deoarece este o persoana diplomata, va putea intotdeauna sa rezolve cu eleganta o situatie conflictuala intre doi indivizi fiindca nu va lua partea nimanui, ci va trata problema obiectiv. Tot datorita diplomatiei, femeia Balanta se pricepe foarte bine sa dea sfaturi de viata sau sa isi indrume cunoscutii pe calea cea buna. Profesional, este un foarte bun avocat, judecator sau manager.

Femeia Balanta este de incredere.

Nu trebuie sa iti faci griji daca i-ai destainuit femeii Balanta un secret. Diplomata si de incredere, ea nu iti va insela niciodata asteptarile. Femeia Balanta este un foarte bun ascultator si un si mai bun ‘gardian’ al secretelor. Cei apropiati pot avea incredere deplina in ea pentru ca respecta viata personala a fiecarei persoane si nu isi incalca niciodata promisiunile. Pe scurt, femeia Balanta este cea mai de incredere companioana pe care cineva o poate avea.

Femeia Balanta se intelege bine cu toata lumea.

Nu este deloc greu sa te intelegi bine cu femeia Balanta. Fiind o fire deschisa, ea se muleaza perfect oamenilor din jurul sau ori mediului in care se afla. Posedand calitati de bun comunicator, o atitudine naturala si un sarm iesit din comun, femeia Balanta se face placuta oriunde merge si ajunge chiar sa fie sufletul distractiei, mai ales daca se simte comod si are multe lucruri in comun cu cei cu care interactioneaza.

Unele dintre cele mai frumoase si interesante celebritati sunt nascute in zodia Balanta.

Kate Winslet, Marion Cotillard, Gwen Stefani, Gwyneth Palthrow, Catherine Zeta Jones, Brigitte Bardot, Susan Sarandon sunt doar cateva exemple de celebritati nascute sub semnul Balanta care pot demonstra faptul ca trasaturile si calitatile enumerate mai sus sunt adevarate!

Foto fr si main: iordani /Shutterstock

Iti recomandam si Horoscop de Octombrie: Cum stai cu dragostea, banii si sanatatea in luna lui Brumarel!

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri