Luna Iulie se anunta o luna torida si infocata pentru anumite zodii. Soarele rasare si bate cu putere pe strada anumitor zodii in luna lui cuptor, revarsandu-se in valuri de caldura atunci cand vine vorba de emotiile si sentimentele anumitor semne astrologice. Acum e randul lor sa iasa in fata si sa straluceasca… Afla care sunt zodiile favorizate astrologic in dragoste in luna Iulie, zodiile din horoscop cu cel mai mult noroc in dragoste in luna care ne bate la usa: (Foto homepage: Copyright Yuganov Konstantin - Shutterstock)

 

Taur - Iubirea in iulie 2012

 

Nu intamplator, Soarele si Marte se vor afla in casa a cincea, casa Relatiilor si a Creativitatii. Taurul debordeaza de energie, frumusete si pozitivism si atrage in jurul sau oameni frumosi si pozitivi. Magnetismul tau atinge cote maxime la jumatate lui iulie.   Scorpion - Iubirea in iulie 2012

 

Te asteapta cateva dintre cele mai fericite zile ale vietii tale in aceasta vara si ar fi pacat sa nu profiti de ele la maximum. Cu Soarele si Marte plasate in casa a 11-a a Sperantelor si a Dorintelor, planurile tale de viitor incep sa capete o forma concreta.