11 Mai 2012 publicat în Horoscop 1130 share-uri

Care sunt in intimitate cele mai inteligente zodii de barbati? Care sunt zodiile masculine stapane peste arta sexualitatii si zodiile de barbati care reusesc cel mai bine sa se exprime sexual, facandu-si partenera fericita?

A iubi cu sufletul si trupul deodata este deopotriva o arta a trupului si a emotiilor pe care nu multi dintre noi o stapanesc in egala masura. Inteligenta sexuala este un dar rar, aparte. Nu te nasti cu inteligenta sexuala, ci o capeti si o dezvolti de-a lungul timpului si a experientei tale de viata si de iubire. Unii dintre noi sunt perfect capabili sa iubeasca emotional, insa nu si sa-si exprime aceasta iubire si la nivel sexual. Unii dintre noi au aceasta latura senzuala bine dezvoltata, insa nu au intalnit partenerul potrivit care sa declanseze in ei “boom”-ul si dorinta de evolutie in aceasta privinta.

Intr-un horoscop al inteligentei sexuale, care ar fi zodiile cu cel mai mare coeficient de inteligenta sexuala? Care sunt zodiile masculine stapane peste arta sexualitatii si zodiile de barbati care reusesc cel mai bine sa se exprime sexual, facandu-si partenera fericita? Lasam deoparte zodiile cu un nivel mediu sau scazut de inteligenta sexuala si ne indreptam catre cele mai inzestrate, punandu-va la dispozitie un top 5 al zodiilor cu cel mai mare IQ sexual:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA

TAUR - IQ-ul sexual al Taurului

Dintre zodiile de pamant, Taurul este cea mai senzuala zodie. Pentru el, latura sexuala a vietii este una extrem de importanta. Ca zodie de pamant, este practic si puternic ancorat in realitate. Experienta sexuala si emotionala a intimitatii este cea care pune la incercare fantezia si creativitatea Taurului. Actul sexual este pentru Taur un act prin care mintea si spiritul lui plutesc pe aripile libertatii. Constient de simturile sale, Taurul nu ezita sa apeleze la ele, imbinandu-le intr-un procent ideal cu afectiunea, tandretea, mangaierile, pasionalitatea.

Taurul urmareste sa se informeze in permanenta din punct de vedere sexual si, deopotriva orgolios, este interesat sa-si faca partenera fericita. Taurul doreste autoimbunatatirea abilitarilor sexuale cu fiecare experienta. Pentru Taur, fiecare experienta sexuala alaturi de persoana iubita este un joc al iubirii, este o apropiere de divin, o manifestare a simturilor, o lectie despre rabdare si facut dragoste, nu sex.

ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Caius Covrig investește milioane de euro și petrece timpul pe Seven Mile Beach, una dintre cele mai scumpe plaje din lume  7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

SCORPION - IQ-ul Sexual al Scorpionului

Fire pasionala, impulsiva si arzatoare, nu puteam exclude Scorpionul de pe lista zodiilor cu cel mai mare IQ sexual. Dintre toate zodiile horoscopului, Scorpionul este inzestrat cu cea mai ridicata inteligenta sexuala. Scorpionul cunoaste cea mai multumitoare si desavarsita implinire in acest domeniu. Desi se poate declara un adevarat maestru al artei amorului fizic, iubirea Scorpionului nu este niciodata pur sexuala. In timp ce Sagetatorul poate duce actul sexual la misticism, Scorpionul il poate conduce la stadiul de magie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri